FOTBAL | Campionatul judeţean U13, ultimele meciuri la Călăraşi

FOTBAL | Campionatul judeţean U13, ultimele meciuri la Călăraşi

Arena Ion Comşa din incinta Complexului Sportiv Dunărea din Călăraşi va găzdui sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 10.00 partidele din cadrul etapei a 7-a, ultima a Campionatului judeţean de fotbal U13.

Cele jocuri sunt programate în intervalul 10.00 - 14.00. Iată mai jos programul complet al partidelor:

Ora 10.00 Atletic Junior Călăraşi – Înainte Modelu

Ora 10.00 Dunărea Călăraşi – FC Kids Sport Lehliu Gară

......................................................................................................................................

Ora 11.00 Viitorul Lehliu – Agricola Borcea

Ora 11.00 Înainte Modelu – Dunărea Călăraşi

.......................................................................................................................................

Ora 12.00 Agricola Borcea – Unirea Dragalina

Ora 12.00 Rapid Ulmeni – Atletic Junior

........................................................................................................................................

Ora 13.00 CSM Olteniţa – Victoria Lehliu

Ora 13.00 FC Kids Sport Lehliu Gară – ACS Dobai Juniorul

..........................................................................................................................................

Ora 14.00 Unirea Dragalina – Rapid Ulmeni

Ora 14.00 ACS Dobai Juniorul – CSM Olteniţa.

Competiţia se desfăşoară sub auspiciile AJF Călăraşi.

Durata unui joc este de 60 de minute (fără prelungiri), împărțit în două reprize egale a câte 30 de minute, cu o pauză care nu va depăși 10 minute. Numărul înlocuirilor într-un joc este nelimitat. Un jucător care a fost înlocuit poate reintra în teren înlocuind alt jucător.

Înlocuirile se pot efectua numai când mingea este în afara jocului.

Avertismentele (cartonașele galbene) acumulate în prima etapă a competiției (județene) nu vor fi preluate în etapele naționale ale competiției. Cartonașele galbene sunt preluate numai în cadrul etapelor succesive ale aceleiași competiții (etapele naționale).

Un jucător care a primit două avertismente pe parcursul aceluiași joc va fi eliminat din teren pierzându-și dreptul de a juca doar în acea partidă.

Un jucător care a primit cartonaș roșu (prin cumul de avertismente sau cartonaș roșu direct) va fi eliminat de pe teren și nu va mai putea fi folosit în jocul respectiv. Jucătorul eliminat poate fi înlocuit după o perioadă de 2 minute, timp în care echipa acestuia va juca cu un jucător mai puțin, cu excepția situației în care echipa în inferioritate primește gol, moment în care își poate completa numărul de jucători.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.