Echipele de Liga a IV-a din Călărași au primit tablete printr-un proiect finanțat de FRF

Echipele de Liga a IV-a din Călărași au primit tablete printr-un proiect finanțat de FRF

Asociația Județeană de Fotbal Călărași a dotat cu tablete toate echipele din Liga a IV-a din județ, printr-un proiect finanțat de către Federația Română de Fotbal, care ar putea fi extins la toate cluburile de amatori din județ.

Decizia a fost luată ca urmare a problemelor apărute de-a lungul timpului, legate de completarea rapoartelor de joc, care au dus la neconcordanțe între cluburi și arbitrii delegați, îngreunându-se astfel soluționarea cazurilor de către comisiile abilitate din cadrul AJF Călărași.

„Erau situații legate de completarea indescifrabilă a rapoartelor de joc, transmiterea întârziată a acestora către AJF Călărași, contestații din partea echipelor cu privire la întocmirea eronată a rapoartelor de joc de către arbitri. Această situație era îngrijorătoare și nepotrivită pentru desfășurarea în bune condiții a activității fotbalistice”, a precizat Dorinel Dincă, președintele AJF Călărași.

sursa text si foto www.frf.ro

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.