Cum să construieşti cu ei „România Educată”, la Spanţov?

Cum să construieşti cu ei „România Educată”, la Spanţov?

Pentru a doua oară consecutiv, reprezentanţii echipei de liga a 5-a, Unirea Spanţov, au fost citaţi la Comisia de Disciplină şi Etică a AJF Călăraşi pentru săvârşirea unor acte care n-au nicio legătură cu conduita sportivă.

Ultima oară, printre cei care sancţionaţi s-au aflat viceprimarul PNL, Cornel Toma şi jucătorul Cristian Gheorghescu, băiatul primarului comunei Spanţov, Nicki Gheorghescu şi ‘mnealui liberal pur – sânge! Primul în calitate de delegat a fost suspendat preţ de 4 etape pentru proteste repetate iar cel de-al doilea s-a ales tot cu o suspendare dar de 6 etape pentru ploaia de injurii la adresa oficialilor partidei.  Şi asta nu e tot. „Terenul echipei UNIREA SPANTOV se suspenda pentru 3 jocuri si penalitate financiara 300 lei, baza art.2.15 lit.a din RD al AJF (patrunderea persoanelor neautorizate in vestiarul arbitrilor). Echipa UNIREA SPANTOV se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 200 lei, baza art.2.8 din RD al AJF (aruncarea de obiecte in teren fara sa loveasca jucatori sau oficiali).”

Deh, oameni pătimaşi, veţi spune, care din dragoste enormă pentru fotbal, „uită” de ei, lăsându-se pradă acceselor de furie.

Aşa o fi, dar stau şi mă întreb cum vor reuşi dumnealor, în calitate de lideri liberali autentici (primar şi viceprimar, nu?), să-l ajute pe preşedintele Iohannis, farul lor călăuzitor de la Cotroceni, să implementeze şi la Spanţov proiectul prezidenţial „România Educată”? Cu proteste, cu înjurături, cu incitări la violenţă? Ce exemplu daţi voi măcar electoratului care vă voteze şi tot prost o duc în comună? Proiectul ăsta nu-i chiar simplă maculatură, indisciplinaţilor! Ia uitaţi ce spune Iohannis al vostru despre acest proiect: „El își propune să fie punctul de pornire pentru tot ceea ce ar trebui să însemne un Proiect de țară autentic. „România Educată” este proiectul generațiilor viitoare, fundamentul pe care să putem construi România următorilor 100 de ani. Un proiect de o asemenea importanță pentru destinul unei națiuni trebuie să fie deschis către toți cei care vor să contribuie, cu responsabilitate, pentru a face posibilă punerea lui în practică.” Vorbe alese, nicio urmă de morţi şi de vii!

Păi, bine mă, pufoşilor, voi chiar vreţi să-l faceţi de cacao pe preşedintele vostru? Aşa vă învaţă Drăgulin, Filipescu şi Dumitrescu la partid? Să faceţi pe simandicoşii „în presă” dar pe stadioane să înjuraţi ca la uşa cortului? Brutele parcă erau la ciuma roşie, nu?

Lăsaţi, naibii, fotbalul pe mâna celor se pricep, inclusiv la înjurături, şi ocupaţi-vă de Primărie şi localitate, că doar mâine nu-i poimâine şi vin alegerile. Şi până atunci, în loc de înjurături, învăţaţi mai bine toate…promisiunile din lume. Dar pe de rost! Văd că la vorbe, adică la înjurături, staţi bine, cu faptele…!

Pe bune acum, cum o arăta “România Educată” la Spanţov, cu voi în moţ?

 

Ce a decis Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul AJF Călăraşi

Şedinţa din 24 septembrie

UNIREA SPANTOV – VIITORUL 2019 DOROBANTU

Jucatorul GHEORGHESCU CRISTIAN, legitimat la echipa UNIREA SPANTOV, identificat de oficialii partidei, se suspenda 6 etape si penalitate finaciara 200 lei, baza art.1.17,din RD al AJF (jucator aflat in afara terenului de joc care adreseaza injurii la adresa oficialilor partidei).

Delegatul echipei UNIREA SPANTOV, TOMA CORNEL, se suspenda 4 etape si penalitate financiara 100 lei, baza art.8.1 din RD al AJF (proteste repetate).

Terenul echipei UNIREA SPANTOV se suspenda pentru 3 jocuri si penalitate financiara 300 lei, baza art.2.15 lit.a din RD al AJF (patrunderea persoanelor neautorizate in vestiarul arbitrilor).

Echipa UNIREA SPANTOV se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 200 lei, baza art.2.8 din RD al AJF (aruncarea de obiecte in teren fara sa loveasca jucatori sau oficiali).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

Şedinţa din 17 septembrie

VOINTA CHISELET – UNIREA SPANTOV

Anuleaza rezultatul din teren, omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei VOINTA CHISELET, delegatul echipei UNIREA SPANTOV, LAZAR ION se suspenda 6 luni si se sanctioneaza cu penalitate financiara 400 lei, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu buna stiinta a unui jucator sub o alta identitate).

Jucatorul DUMITRU MARIN, legitimat la echipa UNIREA SPANTOV, se exclude din activitatea fotbalistica, identificat de oficialul echipei UNIREA SPANTOV ca fiind agresorul arbitrului, baza art.1.7 lit.b din RD al AJF (lovirea arbitrului - recidiva).

Jucatorul GHENU FLORIN,legitimat la echipa VOINTA CHISELET,se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.4,din RD al AJF (cumul de avertismente).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.