Costin Dan va arbitra finala Cupei României – Faza judeţeană: CSM Olteniţa – ACS Roseţi

Costin Dan va arbitra finala Cupei României – Faza judeţeană: CSM Olteniţa – ACS Roseţi

AJF Călăraşi a decis ca finala Cupei României – Faza judeţeană la fotbal, programată miercuri, 29 iulie, de la ora 17.30 de minute pe Arena Venus din Independenţa, între CSM Olteniţa şi ACS Roseţi, să fie condusă la centru de Costin Dan (35 de ani pe care-i va împlini pe 1 august), divizionar B. „Ajutoarele” sale vor fi Robert Cîrlea şi Laurenţiu Baicu. Observator a fost desemnat Mircea Brânduşă.

Jucătorii ambelor echipe, reprezentanţii acestora, arbitrii şi observatorul meciului au trecut proba testului conform prevederilor legale în vigoare.

Clasată pe locul 3 în momentul declanşării pandemiei de coronavirus, CSM Olteniţa va reprezenta judeţul la barajul de promovare în liga a 3-a, programat pe 1, 5 şi 9 august. Olteniţa este la a doua finală, prima fiind pierdută în 2015 în faţa cchirnogenilor de la Victoria care s-au impus atunci cu 9-0!

ACS Roseţi dispută a doua finală consecutivă, pe cea din urmă cu un an pierzând-o acasă unde a fost învinsă de Mostiştea Ulmu cu 4-1.

Din cauza coronavirusului, Cupa României – Faza judeţeană s-a întrerupt în etapa sferturilor de finală. CSM Olteniţa şi ACS Roseţi vor disputa ultimul act al competiţiei după ce Venus Independenţa, Dunărea Ciocăneşti, Unirea Mânăstirea, Viitorul Dichiseni, Şoimii Progresu şi Petrolul Ileana au anunţat AJF că nu sunt interesate de continuarea întrecerii, neputând respecta prevederile protocolului medical impus de FRF / AJF din cauza coronavirusului.

29.07.2020: Independenţa / Arena Venus

Finala Cupei României – Faza judeţeană: ACSM Olteniţa – ACS Roseţi

Arbitri: Costin Dan – Robert Cîrlea, Laurenţiu Baicu

Observator: Mircea Brânduşă

Cum s-au calificat

Et. 2 / 26.09.2019

AS Colinele Argeşului Mitreni – CSM Olteniţa 0-3 (N)

Et. 3 / 07.12.2019

Vulturii Gălbinaşi – CSM Olteniţa 0-10

AS Gâldău – ACS Roseţi 4-8

Sferturi de finală

Viitorul Dichiseni – CSM Olteniţa

ACS Roseţi – Venus Independenţa

Finale anterioare

29.06.2019 ACS Roseţi – Mostiştea Ulmu 1-4 (meciul s-a jucat la Roseţi)

07.06.2018 Dunărea Ciocăneşti – Mostiştea Ulmu 1-3 (meciul s-a jucat la Mânăstirea)

10.06.2017 Agricola Borcea – Victoria Chirnogi 4-0 (meciul s-a jucat la Independenţa)

12.06.2016 Venus Independenţa – Victoria Chirnogi 0-1 (meciul s-a jucat la Lehliu Gară)

11.06.2015 Victoria Chirnogi – CSM Olteniţa 9-0 (meciul s-a jucat la Chirnogi)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.