AJF Călăraşi / Finala Cupei României – faza judeţeană, programată pe 29 iulie la Independenţa

AJF Călăraşi / Finala Cupei României – faza judeţeană, programată pe 29 iulie la Independenţa

Întreruptă în etapa sferturilor de finală, din cauza declanşării pandemiei de coronavirus, Cupa României – faza judeţeană va continua cu disputarea ultimului act, programat miercuri, 29 iulie, de la ora 17.30 de minute, la Independenţa. Aşa a declarat miercuri Dorinel Dincă, şeful AJF Călăraşi, care a mai precizat că ultimul act se va disputa între ACSM Olteniţa şi ACS Roseţi, echipe care şi-au manifestat şi dorinţa de a face testele conform protocolului de desfăşurare a competiţiilor sportive pe perioada stării de alertă. „O mică problemă am avut şi la nivelul celeilalte competiţii pe care noi o gestionăm şi anume Cupa României, în care au mai rămas în competiţie 8 echipe. În urma deciziilor pe care le-am luat în Biroul Executiv doar 2 echipe şi-au manifestat dorinţa de a face testele pentru covid. E vorba de ACSM Olteniţa care va reprezenta judeţul şi la barajul de promovare în L3 şi ACS Roseţi. Ele vor disputa finala Cupei României, programată pe 29 iulie, de la ora 17.30 de minute la Independenţa” a spus Dincă.

Preşedintele forului fotbalistic local a mai adăugat că la începutul săptămânii viitoare, componenţii şi reprezentanţii celor două echipe precum şi arbitrii şi observatorii, desemnaţi să oficieze finala se vor deplasa în Bucureşti pentru a efectua şi testele necesare. „Chiar astăzi înaintea şedinţei de Birou Executiv am avut multe discuţii referitoare la programare pentru testare. Am găsit până la urmă soluţia în Bucureşti, acolo unde vor merge la începutul săptămânii pentru a face testele jucătorii, reprezentanţii echipelor, arbitrii şi observatorii care vor participa la această finală” a conchis Dincă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.