AJF Călăraşi: Competiţiile s-ar putea relua după 13 iunie

AJF Călăraşi: Competiţiile s-ar putea relua după 13 iunie

Conducerea AJF Călăraşi a anunţat astăzi pe contul oficial de Facebook că, în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus, s-ar putea relua campionatele ligii a 4-a, respectiv a 5-a, după data de 13 iunie.

“În urma discutiilor purtate în cadrul videoconferintei cu reprezentantii AJF-urilor si Federatia Română de Fotbal, în data de 07.05.2020, au fost expuse posibile scenarii pentru reluarea antrenamentelor si a competitiilor oficiale la nivelul Ligii a IV-a si Ligii a V-a.

În functie de evolutia epidemiei, exista posibilitatea ca antrenamentele sa se reia la inceputul lunii iunie,iar din data de 13.06.2020 sa se reia si competitiile oficiale.

IMPORTANT! Ceea ce v-am transmis mai sus, au fost prezentate ca IPOTEZE pentru reluarea antrenamentelor si competitiilor oficiale, urmand ca decizia de reluare a campionatelor Ligii a IV-a si Ligii a V-a sa fie luata in functie de situatia epidemiologica de la data respectivă!” se arată în comunicatul de presă postate pe Facebook.

În campionatul ligii a 4-a au mai rămas de disputat 14 etape, FRF susţinând că până la finele lunii iulie ar trebui “raportată” şi campioana judeţeană. Anul acesta barajul se va disputa în sistem turneu cu participarea a 3-a echipe, urmând ca echipa câştigătoare să promoveze în L3.

ALDISArenasport2