AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 29 octombrie

AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 29 octombrie

Reuniţi marţi seară în şedinţă de lucru, membrii Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul AJF Călăraşi au analizat cazurile de indisciplină generate în weekend în cadrul competiţiilor desfăşurate sub egida forului fotbalistic local, stabilind următoarele măsuri:

CONPET ŞTEFAN CEL MARE – PARTIZAN CRIVĂŢ

Jucătorul RĂICULESCU ION - NICOLAE, legitimat la echipa CONPET ŞTEFAN CEL MARE, se suspendă 4 etape şi penalitate financiară 100 lei, baza art.1.10 din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului).

Jucătorul CRĂCIUN CRISTIAN, legitimat la echipa PARTIZAN CRIVĂŢ, se suspendă 4 etape si penalitate financiară 100 lei, baza art.1.10 din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului).

Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

UNIREA DRAGALIAN – VIITORUL CURCANI

Admite contestaţia formulată de echipa UNIREA DRAGALINA, anulează rezultatul din teren şi omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3-0 în favoarea echipei UNIREA DRAGALINA, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu bună ştiinţă a unui jucător sub o altă identitate).

Delegatul echipei VIITORUL CURCANI, ZAMFIR GIGEL, se suspendă 6 luni şi penalitate financiară 500 lei, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu bună ştiinţă a unui jucător sub o altă identitate).

Jucătorul GHEORGHE FLORIN, legitimat la echipa VIITORUL CURCANI, se suspendă  1 etapă şi penalitate financiară 50 lei, baza art.1.4din RD al AJF (cumul de avertismente).

Echipa UNIREA DRAGALINA se sancţioneză cu avertisment şi penalitate financiară 200 lei, baza art.5.2 din RD al AJF (introducerea unei contestaţii cu rea credinţă).

Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

ŞOIMII PROGRESU – VIITORUL 2019 DOROBANŢU

Jucătorul COSTACHE ADRIAN - MĂDĂLIN, legitimat la echipa VIITORUL 2019 DOROBANŢU, se suspendă 4 etape şi penalitate financiară 100 lei, baza art 1.10 din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului).

Anulează rezultatul din teren, omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3-0 în favoarea echipei VIITORUL 2019 DOROBANŢU şi sancţionează cu penalitate financiară 300 lei echipa ŞOIMII PROGRESU, baza art.1.2 din RD al AJF (folosirea jucătorului IOANA MARIUS FLORIN în stare de suspendare – 4 cartonaşe galbene).

Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

FC KIDS SPORT LEHLIU – VICTORIA CHIRNOGI (juniori U 11)

Respinge contestaţia formulată de echipa FC KIDS SPORT LEHLIU, ca neîntemeiată, sancţionează cu avertisment şi penalitate financiară 50 lei, obligă echipa KIDS SPORT LEHLIU la plata sumei de 100 lei, reprezentând cheltuieli de deplasare ale delegatului şi jucătorilor contestaţi, conform bonului fiscal depus, baza art.5.2 din RD al AJF (introducerea unei contestaţii nejustificate)

Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

ACS ROSEŢI – VULTURII GĂLBINAŞI (juniori)

Omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3-0 în favoarea echipei ACS ROSEŢI, sancţionează cu avertisment şi penalitate financiară 150 lei, baza art.3.1 lit.a din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial).

Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

Admite solicitarea formulată de jucătorul ANGHEL DECEBAL MIHAI, în sensul că acordă drept de joc acestuia, având în vedere faptul că sunt întrunite dispoziţiile art.15 din RC al AJF, în sensul că a trecut mai mult de un an de la data sancţiunii aplicate, precum şi faptul că sancţiunea nu a fost dispusă pentru fapte cu violenţă.

Atrage atenţia jucătorului că în caz de orice altă abatere, în cauză vor fi aplicate dispoziţiile art.9 alin.9.1 din R.C.al AJF (recidivă).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.