AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 27 august

AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 27 august

Reunită marţi seară în şedinţă de lucru, Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul AJF Călăraşi a stabilit urtmătoarele sancţiuni:

STEAUA RADOVANU – CONPET STEFAN CEL MARE (juniori)

Jucatorul TENE ANDREI - IONUT, legitimat la echipa STEAUA RADOVANU, se suspenda 8 etape si penalitate financiara 100 lei, baza art.1.9, lit.a din RD al AJF  (scuiparea unui adversar). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

VULTURII GALBINASI - VIITORUL CURCANI  (juniori)

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei VIITORUL CURCANI si sanctioneaza cu penalitate financiara 200 lei echipa VULTURII GALBINASI, baza art.2.19 lit.a din RD al AJF (neasigurarea asistentei medicale). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

VIITORUL CURCANI – VICTORIA LEHLIU

Jucatorul DEACU DANIEL - ANDREI, legitimat la echipa VIITORUL CURCANI, se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.4,din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

F.C. KIDS SPORT LEHLIU – LIC. TEHNOLOGIC FUNDULEA (juniori D)

Admite contestatia formulata de catre echipa FC KIDS SPORT LEHLIU si omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei KIDS SPORT LEHLIU.

Delegatul echipei LIC.TEHNOLOGIC FUNDULEA, VALSAN FLORIAN, se suspenda 6 luni si penalitate financiara 200 lei, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea unui jucator sub o alta identitate). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.