AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 26 noiembrie

AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 26 noiembrie

Reuniţi marţi seară în şedinţă de lucru, membrii Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul AJF Călăraşi au analizat cazurile de indisciplină generate în weekend în cadrul competiţiilor desfăşurate sub egida forului fotbalistic local, stabilind următoarele măsuri:

PROGRESUL PERISORU – ZAREA CUZA VODA

Arbitrul si observatorul partidei, ANGHEL MIREL si CARAMAVROV ROMEO se trimit catre comisiile de disciplina abilitate pentru completarea eronata a raportului de arbitraj si a raportului de observare.

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

A.S.GALDAU – AVANTUL DOR MARUNT

Terenul echipei A.S.GALDAU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 300 lei, baza art.2.10 din RD al AJF (patrunderea pe terenul de joc a spectatorilor).

Jucatorul CRISTEA CRISTIAN, legitimat la echipa A.S.GALDAU, se suspenda 2 etape si penalitate financiara 100 lei, baza art.1.13 din RD al AJF (jucator aflat in stare de suspendare care a luat loc pe banca de rezerve).

Jucatorul VOICU VASILICA, legitimat la echipa A.S.GALDAU, se suspenda 12 etape si penalitate financiara 300 lei, baza art.1.7 coroborat cu 1.10 ,din RD al AJF (gesturi agresive si injurii la adresa arbitrului).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

DINAMO SARULESTI – AVANTUL PIETROIU

Admite contestatia formulata de echipa AVANTUL PIETROIU, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei AVANTUL PIETROIU, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu buna stiinta a unui jucator sub o alta identitate).

Delegatul echipei DINAMO SARULESTI, RADUCANU VIVI, se suspenda 7 luni si penalitate financiara 800 lei, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu buna stiinta a unui jucator sub o alta identitate).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

aldis

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.