AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 23 aprilie

AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 23 aprilie

Reuniţi marţi seară în şedinţă de lucru, membrii Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul AJF Călăraşi au analizat cazurile de indisciplină generate în weekend în cadrul competiţiilor desfăşurate sub egida forului fotbalistic local, stabilind următoarele măsuri:

VICTORIA CHIRNOGI – VIITORUL CURCANI

Jucătorul STANCIU VICTOR - IONUŢ, legitimat la echipa VIITORUL CURCANI se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 50 lei, în baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

VENUS INDEPENDENŢA – DUNĂREA CIOCĂNEŞTI

Jucătorul TUDOR MARIAN, legitimat la echipa DUNĂREA CIOCĂNEŞTI se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 50 lei, în baza art.1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

A.C.S.ROSEŢI – VICTORIA DRAGOŞ VODĂ (juniori)

Jucătorul ION IONUŢ, legitimat la echipa VICTORIA DRAGOŞ VODĂ, se suspenda 1 etapă şi penalitate financiaraă30 lei, în baza art.1.4,din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

AVÂNTUL LUICA – C.S. BUDEŞTI

Jucătorul CHIRCULESCU FLORIN – EUGEN, legitimat la echipa CS BUDEŞTI, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 30 lei, în baza art.1.5 din RD al AJF  (greşeală tehnică). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.                                                   

RAPID RĂZVANI – RAPID ULMENI

Jucătorul LINCAN ALIN - VIOREL, legitimat la echipa RAPID RĂZVANI, se suspenda 1 etapă şi penalitate financiară 30 lei, în baza art.1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

ŞOIMII PROGRESU – COLINELE ARGEŞULUI MITRENI

Omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3-0 în favoarea echipei ŞOIMII PROGRESU şi sancţionează cu penalitate financiară 300 lei echipa COLINELE ARGEŞULUI MITRENI, în baza art.3.1,lit.a din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

PROGRESUL PERIŞORU – CONPET ŞTEFAN CEL MARE

Jucătorul PĂUN ŞTEFAN, legitimat la echipa CONPET ŞTEFAN CEL MARE, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 30 lei, în baza art.1.5 alin.1 din RD al AJF  (greşeală tehnică). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

PETROLUL ILEANA – ATLETICO UNIREA

Jucătorul CONSTANTIN HARPAD, legitimat la echipa PETROLUL ILEANA, se suspendă 4 etape şi penalitate financiară 50 lei, în baza art.1.6,alin. 2 din RD al AJF  (comportare violentă la adresa unui adversar).

Jucătorul DUMITRACHE SILVIU – STELIAN, legitimat la echipa ATLETICO UNIREA, se suspendă 2 etape şi penalitate financiară 50 lei, în baza art.1.6 alin.1 din RD al AJF  (comportare violentă asupra unui adversar). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

AVÂNTUL PIETROIU - VIITORUL 2012 DICHISENI

Jucătorul ALDOIU ALEXANDRU, legitimat la echipa VIITORUL 2012 DICHISENI, se suspendă 4 etape sş penalitate financiară 100 lei, în baza art.1.10 din RD al AJF  (limbaj injurios la adresa arbitrului). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.