AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 15 octombrie

AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 15 octombrie

Reuniţi marţi seară în şedinţă de lucru, membrii Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul AJF Călăraşi au analizat cazurile de indisciplină generate în weekend în cadrul competiţiilor desfăşurate sub egida forului fotbalistic local, stabilind următoarele măsuri:

A.C.S.M OLTENIŢA – VIITORUL CURCANI

Jucătorul GRUIA ADRIAN, legitimat la echipa VIITORUL CURCANI, se suspendă 10  etape şi penalitate financiară 200 lei, baza art.1.9 din RD al AJF (scuiparea arbitrului). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

UNIREA MÂNĂSTIREA – PARTIZAN CRIVĂŢ

Jucătorul GHEORGHE MARIUS, legitimat la echipa UNIREA MÂNĂSTIREA, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 50 lei, baza art.1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

Jucătorul TUDOR SAMUEL, legitimat la echipa PARTIZAN CRIVĂŢ, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 50 lei, baza art.1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

STEAUA RADOVANU – VULTURII GĂLBINAŞI

Jucătorul, OPREA GEORGE, legitimat la echipa STEAUA RADOVANU, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 50 lei, baza art.1.5 din RD al AJF (greşeală tehnică).

Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

A.C.S.ROSEŢI – SPICUL VÂLCELELE

Jucătorul GRIGORE NELU OVIDIU, legitimat la echipa SPICUL VÂLCELELE, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 50 lei, baza art.1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

PETROLUL ILEANA – DUNĂREA GRĂDIŞTEA    

Jucătorul CONSTANTIN HARPAD, legitimat la echipa PETROLUL ILEANA, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 100 lei, baza art.1.6 alin.1 din RD al AJF  (comportare violentă la adresa unui adversar).

Jucătorul LUCAN ANDREI CĂTĂLIN, legitimat la echipa DUNĂREA GRĂDIŞTEA, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 100 lei, baza art.1.6 alin.1 din RD al AJF  (comportare  violentă la adresa unui adversar). Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

ŞOIMII PROGRESU – UNIREA SPANŢOV

Jucătorul COSTEA HAGI DORIN, legitimat la echipa UNIREA SPANŢOV, se suspendă 4 etape şi penalitate financiară 100 lei, baza art.1.10 din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

RAPID ULMENI – C.S. BUDEŞTI

Omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 în favoarea echipei RAPID ULMENI şi sancţionează cu penalitate financiară 300 lei echipa C.S. BUDEŞTI, baza art.3.1 din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

AVÂNTUL LUICA – VIITORUL SOHATU

Jucătorul RADU IONUŢ SILVIAN, legitimat la echipa AVÂNTUL LUICA, se suspendă 4  etape şi penalitate financiară 100 lei, baza art.1.10 din RD al AJF (comportare violentă şi injurii la adresa arbitrului). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

LUMINA FRUMUŞANI – VOINŢA CHISELET

Jucătorul GEORGESCU RĂZVAN ADRIAN, legitimat la echipa VOINŢA CHISELET, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 30 lei, baza art.1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

ATLETICO N. BĂLCESCU – SPERANŢA DÂLGA

Delegatul echipei SPERANŢA DÂLGA, SAVA CRISTIAN IANIS, se suspendă  4 etape şi penalitate financiară 400 lei, avertisment clubului organizator, ATLETICO NICOLAE BĂLCESCU, baza art.8.15 (intrarea neautorizată în vestiarul arbitrilor). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

DINAMO SĂRULEŞTI – ÎNAINTE MODELU 2

Admite contestaţia formulată de către echipa ÎNAINTE MODELU 2, anulează rezultatul din teren, omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 în favoarea echipei ÎNAINTE MODELU 2.

Delegatul echipei DINAMO SĂRULEŞTI, CĂUTIŞ MARIAN se suspendă 6 luni şi penalitate financiară 400 lei, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea neregulamentară cu bună ştiinţă a unui jucător folosind o altă identitate). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

VIITORUL DICHISENI – VIITORUL DRAGOŞ VODĂ

Jucătorul GROZEA GHEORGHE, legitimat la echipa VIITORUL 2012 DICHISENI, se suspendă 3 etape şi penalitate financiară 50 lei, baza art.1.6 alin.1 din RD al AJF  (comportare violentă la adresa arbitrului - împingere). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

A.C.S.M. OLTENIŢA – VIITORUL CURCANI (juniori)

Jucătorul MARIN GABRIEL ALIN, legitimat la echipa VIITORUL CURCANI, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 30 lei, baza art.1.5 din RD al AJF  (greşeală tehnică). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

UNIREA MÂNĂSTIREA – PARTIZAN CRIVĂŢ (juniori)

Omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 în favoarea echipei UNIREA MÂNĂSTIREA şi sancţionează cu penalitate financiară 150 lei echipa PARTIZAN CRIVĂŢ, baza art.3.1 din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

ATLETICO UNIREA – DUNĂREA 2005 CĂLĂRAŞI (juniori U 15)

Admite contestaţia formulată de către echipa ATLETICO UNIREA, anulează rezultatul din teren, omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 în favoarea echipei ATLETICO UNIREA şi sancţionează cu cu avertisment echipa DUNĂREA 2005 CĂLĂRAŞI, baza art.1.3 din RD al AJF (dublă legitimare).

Anulează carnetul de legitimare cu nr. 19336 al  jucătorului DOBRE MARIAN CRISTIAN, legitimat la echipa DUNĂREA CĂLĂRAŞI. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.