AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 10 septembrie

AJF Călăraşi / Ce a decis Comisia de Disciplină în şedinţa din 10 septembrie

Reuniţi marţi seară în şedinţă de lucru, membrii Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul AJF Călăraşi au analizat cazurile de indisciplină generate în weekend în cadrul competiţiilor desfăşurate sub egida forului fotbalistic local, stabilind următoarele măsuri:

A.S GÂLDĂU – VIITORUL DRAGALINA

Omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 în favoarea echipei A.S.GÂLDĂU şi sancţionează cu avertisment echipa VIITORUL DRAGALINA, baza art.1.3 din RD al AJF (lipsă viză medicală). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

VIITORUL CURCANI – PROGRESUL FUNDULEA (juniori)

Omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 în favoarea echipei PROGRESUL FUNDULEA şi sancţionează cu penalitate financiară de 200 lei echipa VIITORUL CURCANI, baza art.2.19, lit.a din RD al AJF (neasigurarea asistenţei medicale). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

SPERANŢA DÂLGA – A.F.C. ATLETICO UNIREA

Jucătorul CONSTANTIN CONSTANTIN - OCTAVIAN, legitimat la echipa SPERANŢA DÂLGA, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 30 lei, baza art.14,din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

UNIREA DRAGALINA – ACS ROSEŢI (juniori)

Jucătorul NĂSTASE ANDREI MARIAN, legitimat la echipa ACS ROSEŢI, se suspendă 2 etape şi penalitate financiară 30 lei, baza art.1.6, alin 2 din RD al AJF  (comportare violentă, lovirea adversarului cu piciorul)

Jucătorul POENARU MARIAN VASILICĂ, legitimat la echipa UNIREA DRAGALINA, se suspendă 2 etape şi penalitate financiară 30 lei, baza art.1.6, alin 2 din RD al AJF  (comportare violentă, lovirea adversarului cu piciorul). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

DUNĂREA GRĂDIŞTEA – VULTURII GĂLBINAŞI (juniori )

Omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 în favoarea echipei DUNĂREA GRĂDIŞTEA şi sancţionează cu penalitate financiară 150 lei echipa VULTURII GĂLBINAŞI, baza art.3.1, lit.a din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

DINAMO SĂRULEŞTI – AVÂNTUL DOR MĂRUNT

Jucătorul ARSENIE MIHĂILĂ, legitimat la echipa DINAMO SĂRULEŞTI, se suspendă 6  etape şi penalitate financiară 100 lei, baza art.1.6, alin.2 din RD al AJF (comportare agresivă la adresa arbitrului). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

AGRICOLA BORCEA – ACS ROSEŢI (juniori U15)

Jucătorul MIHAI GABRIEL, legitimat la echipa AGRICOLA BORCEA, se suspenda 1 etapă şi penalitate financiară 30 lei, baza art.1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

VIITORUL SOHATU – UNIREA SPANŢOV

Jucătorul NEACŞU NICUSOR MĂDĂLIN, legitimat la echipa UNIREA SPANŢOV, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 30 lei, baza art.1.4,din RD al AJF (cumul de avertismente).

Jucătorul GHEŢEA VALENTIN, legitimat la echipa UNIREA SPANŢOV, se suspendă  4 etape şi penalitate financiară 100 lei, baza art.1.10,din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului).

Admite contestaţia formulată de către echipa UNIREA SPANŢOV, anulează rezultatul din teren, omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 în favoarea echipei UNIREA SPANŢOV,  delegatul echipei VIITORUL SOHATU, ŞERBAN MARIUS se suspendă 1 an şi penalitate financiară 800 lei, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu bună ştiinţă a unui jucător sub o altă identitate - substituire). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

RAPID ULMENI – LUMINA FRUMUŞANI

Jucătorul NEACŞU GABRIEL - ALEXANDRU, legitimat la echipa RAPID ULMENI, se suspendă 24 etape şi penalitate financiară 300, baza  art.1.7,lit.a din RD al AJF  (lovirea arbitrului). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

DUNĂREA GRĂDIŞTEA – VULTURII GĂLBINAŞI

Jucătorul SANDU NICOLAE, legitimat la echipa VULTURII GĂLBINAŞI, se suspendă 20  etape şi penalitate financiară 200 lei, baza art.1.9, alin.2 coroborat cu art. 1.7, alin.2 din RD al AJF (scuipare şi tentativă de lovire a arbitrului). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

VIITORUL CURCANI –PROGRESUL FUNDULEA

Respinge cererea de amânare formulată de către echipa VIITORUL CURCANI ca nejustificată, admite contestaţia formulată de către echipa PROGRESUL FUNDULEA, omologhează rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 în favoarea echipei PROGRESUL FUNDULEA, sancţionează cu penalitate financiară 800 lei echipa VIITORUL CURCANI, delegatul echipei VIITORUL CURCANI, POPA CONSTANTIN se suspendă 6 luni, baza art.1.3 din RD al AJF(folosirea cu bună ştiinţă a unui jucător sub o altă identitate).

Carnetul de legitimare nr. 15165 al jucătorului VASILE IONUŢ DANIEL, legitimat la echipa VIITORUL CURCANI se reţine în vederea anulării, baza art.8.12 din RD al AJF (folosirea de date false pentru obţinerea legitimării). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

SPICUL VÂLCELELE – VICTORIA LEHLIU

Jucătorul TUDOSE IULIAN - VALENTIN, legitimat la echipa VIITORUL LEHLIU, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 200 lei, baza art.1.6, alin.2 din RD al AJF  (comportare violentă la adresa unui adversar). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

CONPET ŞTEFAN CEL MARE – UNIREA MÂNĂSTIREA

Jucătorul MARIN MARIUS - DĂNUŢ, legitimat la echipa CONPET ŞTEFAN CEL MARE, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 50 lei, baza art.1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente)

Jucătorul STOICA CIPRIAN, legitimat la echipa UNIREA MÂNĂSTIREA, se suspendă 1 etapă şi penalitate financiară 50 lei, baza art.1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

Delegatul echipei UNIREA MÂNĂSTIREA, PERCA COSTEL, se suspenda 2 etape şi penalitate financiară 150 lei, baza art.8.1 din RD al AJF (proteste repetate la adresa arbitrului).

Delegatul echipei CONPET ŞTEFAN CEL MARE, ZAHARIA DUMITRU, se suspendă 2 etape şi penalitate financiară 150 lei, baza art.8.1 din RD al AJF (proteste repetate la adresa arbitrului). Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.