AJF Călărași | Careul de ași al Cupei României – faza județeană

AJF Călărași | Careul de ași al Cupei României – faza județeană

Duminică au avut loc și ultimele două partide din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României – faza județeană la fotbal, ediția 2020-2021.

ACS Roseți a câștigat fără echivoc partida din deplasare cu Victoria Potcoava, scor 3-8 iar Dunărea Ciocănești s-a impus cu 5-0 pe terenul echipei mai slab cotate, Speranța Plumbuita.

Sâmbătă, Venus Independența a trecut la pas de Conpet Ștefan Cel cu 6-0 iar Progresul Fundulea a pătruns în penultima etapă a competiției fără să se mai ostenească după ce Dunărea Grădiștea a refuzat să mai facă deplasarea la Fundulea.

ACS Roseți, Dunărea Ciocănești, Venus Independența și Progresul Fundulea, poate cele maqi bune echipe din campionatul județean, sunt echipele care formează careul de ași al Cupei României – faza județeană. Meciurile din semifinale vor avea loc duminică, 11 iulie pe terenuri neutre, AJF Călărași optând pentru Lehliu Gară, respectiv Mânăstirea.

Finala, programată pe 17 iulie, se va desfășura la Ciocănești.

Sferturi de finală | Rezultate

Sâmbătă, 3 iulie

Conpet Ștefan cel Mare – Venus Independența 0-6

Progresul Fundulea – Dunărea Grădiștea 3-0 (N)

Duminică, 4 iulie, ora 17.30

Victoria Potcoava – ACS Roseți 3-8

Speranța Plumbuita – Dunărea Ciocănești 0-5

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.