AJF Călărași | Campionatul județean debutează sâmbătă

AJF Călărași | Campionatul județean debutează sâmbătă

Noul sezon al ligii a 4-a pornește sâmbătă la drum. De la ora 17.00 vor avea loc primele jocuri din Seria B, urmând ca duminică de la aceeași oră să fie programate și duelurile din Seria A.

Ambele serii au în componență fiecare câte 9 formații, ceea ce înseamnă că în fiecare rundă câte o echipă va trebui să stea.

Din acest considerent de la ora 11.00 la Lehliu Gară va avea loc amicalul dintre echipa locală Victoria și Venus Independența.

Seria B | Sâmbătă, 11 septembrie, ora 17.00 | Etapa 1

Progresul Fundulea – Partizan Crivăț

Steaua Radovanu – Șoimii Progresu

Petrolul Ileana – Victoria Chirnogi

Rapid Ulmeni – Unirea Mânăstirea

Victoria Lehliu stă.

Seria A | Duminică, 12 septembrie, ora 17.00 | Etapa 1

Dunărea Ciocănești – Dunărea Grădiștea

Conpet Ștefan cel Mare – Tricolorul Jegălia

Spicul Vîlcelele – Progresul Perișoru

Venus Independența stă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.