AJF Călăraşi: Au mai rămas două necunoscute!

AJF Călăraşi: Au mai rămas două necunoscute!

Final de săptămână incandescent în fotbalul judeţean. AJF Călăraşi organizează în weekend două evenimente importante care vor pune capăt sezonului 2018 / 2019.

Sâmbătă, 29 iunie, va avea loc finala Cupei României – faza judeţeană. Pe stadionul din Roseţi se vor duela începând cu ora 18.00 Mostiştea Ulmu, campioana judeţeană şi nou – promovată în L3 şi echipa locală ACS. Câştigătoarea se va alinia la startul ediţiei naţionale 2019 / 2020 a Cupei României.

Mostiştea este deţinătoarea „la zi” a trofeului, în urmă cu un an impunându-se, la Mânăstirea, cu 3-1 în faţa Dunării Ciocăneşti.

Duminică, 30 iunie, vom afla şi numele ultimei echipe care va evolua din sezonul viitor în liga a 4-a. La Ciocăneşti se vor afla faţă în faţă Rapid Răzvani şi Atletico Unirea, echipe care au încheiat play – off-ul ligii a 5-a pe locul doi în cele două Serii. Echipa câştigătoare va juca pe locul lăsat liber de Mostiştea Ulmu care a promovat în L3. Partida va începe la ora 17.30 de minute.

Până acum au promovat în liga a 4-a Vulturii Gălbinaşi şi Petrolul Ileana, câştigătoarele celor două Serii ale play – off-ului L5.

Tot în ediţia viitoare a L4 vor juca şi Agricola Borcea şi ACSM Olteniţa, ambele retrogradate din liga a 3-a.

 

Program jocuri weekend

Sâmbătă, 29 iunie / Roseţi / Finala Cupei Roâniei – Faza judeţeană

Ora 18.00 Mostiştea Ulmu – ACS Roseţi

Duminică, 30 iunie / Baraj promovare L4

Ora 17.30 Rapid Răzvani – Atletico Unirea