AJF Călăraşi / Adunarea Generală a membrilor asociaţi, programată sâmbătă, la Călăraşi

AJF Călăraşi / Adunarea Generală a membrilor asociaţi, programată sâmbătă, la Călăraşi

După o scurtă vacanţă, fotbalul judeţean se reuneşte sâmbătă, 20 iulie. De la ora 10.00, sala de şedinţe a Consiliului Judeţean va găzdui Adunarea Generală a membrilor asociaţi ai AJF Călăraşi, în cadrul căreia vor fi dezbătute problemele curente ale forului fotbalistic local.

Tot sâmbătă va avea loc şi tragerea la sorţi a partidelor din cadrul primei etape a Cupei României – Faza judeţeană, ediţia 2019-2020. Emoţii vor avea doar reprezentanţii echipelor din liga a 5-a. Partidele din această etapă se vor desfăşura sâmbătă, 27 iulie, de la ora 17.30 de minute.

Noul sezon al campionatului judeţean va debuta sâmbătă, 3 august.

Rămâne de văzut şi câte echipe din cele nou – promovate se vor alinia la start. Sursele noastre relevă că Atletico Unirea şi-ar fi exprimat “refuzul”, ceea ce înseamnă că echipa va continua să joace în L5 însă nu va avea drept de promovare în următoarele 3 sezoane.

Şi în ceea ce priveşte formaţiile care au retrogradat din liga a 3-a, situaţia nu e încă clarificată. Iniţial, CSM Olteniţa, şi-ar fi manifestat interesul de a “continua” în L3, depunând o cerere, în acest sens, la federaţie, însă ar fi revenit asupra ei şi cel mai probabil se va alinia la startul L4. Agricola Borcea, retrogradată şi ea în L4, este pregătită să continue în cel de-al treilea eşalon, aşteaptând “eliberarea” unui loc la nivelul ligii a 3-a.