Valentin Alexandru a semnat cu U Cluj

Valentin Alexandru a semnat cu U Cluj

Valentin Alexandru este noul jucător al Universității Cluj. Fostul atacant al Dunării este a 4-a achiziție realizată de ardeleni în această perioadă.

“FC Universitatea Cluj continuă conturarea lotului de jucători pentru noua ediție de campionat. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Valentin Alexandru, golgheterul sezonului 2015/2016 din Liga 2.”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

„Mă bucur și sunt mândru în același timp că am semnat cu Universitatea Cluj. Sincer, îmi doresc să formăm un grup bun, să fim o familie unită, iar dacă se va întâmpla lucrul acesta, cu siguranță vom aduce echipa acolo unde își dorește toată lumea și anume în prima ligă. Sperăm să treacă cât mai repede pandemia, deoarece ne dorim ca suporterii să fie alături de noi, să fie alături de echipă, să ne susțină și la bine și la rău. Ne dorim să-i facem fericiți, pentru că Universitatea Cluj merită să fie în Liga 1”, a declarat noul jucător al Universității Cluj pentru www.fcucluj.ro.

În vârstă de 29 de ani, Vali Alexandru a îmbrăcat în sezonul recent încheiat tricoul Dunării în 24 de partide marcând și 7 goluri.

valialexandru