O nouă amânare în cazul „Academica”. E. Grama: Suntem dispuşi să mergem până la capăt, inclusiv la TAS

O nouă amânare în cazul „Academica”. E. Grama: Suntem dispuşi să mergem până la capăt, inclusiv la TAS

Toată lumea se aştepta ca astăzi Comisia de Disciplină a FRF să ia decizia în cazul Academica Clinceni. Potrivit gsp.ro e vorba de implicarea lui Gigi Becali, a lui Vasile Geambazi şi a clubului FCSB în activitatea echipei ilfovene, nou – promovată în liga 1.

Din păcate, decizia a fost din nou amânată, următorul termen, al 3-ea, fiind stabilit pentru miercuri, 3 iulie însă potrivit unor surse bine informate nici atunci nu vom avea parte de un verdict. Şi asta întrucât ar fi expirat mandatele membrilor Comisiei. Tot miercuri se va întruni şi Comitetul Executiv al federaţiei iar dacă se va stabili în cadrul acestui for formarea unei alte comisii, atunci, cel mai probabil noii membri vor solicita şi ei un termen pentru a lua la cunoştinţă de documentele aflate la dosar.

Dunărea Călăraşi, prin vocea lui Eduard Grama, membru în ConsiliulDirector al clubului, a anunţat că se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. „Vom face toate demersurile necesare pentru a ne apăra drepturile. Suntem dispuşi să mergem până la capăt, inclusiv la TAS” a declarat pentru gsp.ro, Eduard Grama.