Liga a 2-a / I. Zicu, înaintea meciului cu Dunărea: Sunt foarte, foarte periculoși!

Liga a 2-a / I. Zicu, înaintea meciului cu Dunărea: Sunt foarte, foarte periculoși!

Sâmbătă, de la miezul zilei, Dunărea va întâlni pe arena Ion Comşa, în meci contând pentru etapa a 21-a, formaţia constănţeană Farul, aflată pe 8 în clasament cu 28 de puncte.

Antrenorul Ianis Zicu a „prefaţat” partida cu „galben – albaştrii” susţinând că duelul va fi greu, obiectivul nefiind neapărat victoria. “Un meci împotriva unei echipe care este deasupra noastră din punct de vedere real, pentru că a pierdut trei puncte la masa verde, la acel joc cu Universitatea Cluj. Ceea ce s-a întâmplat, că au folosit un jucător suspendat, nu este important pentru mine, ca antrenor. Este o echipă cu 29 de puncte, de fapt. Va fi greu, jucăm în deplasare, iar ei au învins UTA și au făcut egal cu Rapid, dominând partida de o manieră foarte clară. Sunt foarte, foarte periculoși. Profesorul Pustai este un antrenor care are grijă ca echipa să fie foarte bine pregătită și capabilă să te surprindă în orice moment. Are jucători care sunt sută la sută cu mintea la fotbal. Dacă nu vom fi cel puțin la fel de concentrați ca și jucătorii Călărașiului, nu vom avea nicio șansă. (…) Nu mă gândesc să vină prima victorie în deplasare, ci să facem o partidă bună, jucătorii să se bucure de acest ultim meci din acest an, pentru că va fi o pauză lungă până la următorul meci oficial și ar trebui să rămânem în minte cu o imagine plăcută” a declarat Zicu potrivit site-ului official al clubului www.frfarulconstanta.ro.

aldis

Pentru meciul de mâine, Zicu nu se va putea baza pe Răzvan Greu (suspendat din cauza cartonașelor galbene), Madikaba Doumbia (exclus din lot), Mihai Mitrov și Tudor Moldovan (accidentați).

În tur, Farul s-a impus cu 1-0 prin golul reuşit în minutul 31 de fostul component al Dunării, Bodo Kanda care a transformat o lovitură de la 11 metri.