Liga a 2-a | FC Rapid revine pe mâna lui Mihai Iosif

Liga a 2-a | FC Rapid revine pe mâna lui Mihai Iosif

Secundul Mihai Iosif a revenit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Rapid Bucureşti, după demisia lui Nicolae Grigore de la finalul partidei de duminică, pierdută cu 1-2, în deplasare, cu Unirea Slobozia, informează site-ul oficial al grupării din Liga a II-a de fotbal.

"Mihai Iosif va fi noul antrenor principal al Rapidului, urmând a-l înlocui pe Nicolae Grigore, cel care a demisionat după partida de la Slobozia. Astfel, Mihai Iosif va reveni pe banca giuleştenilor după o pauză de cinci meciuri, urmând a conduce echipa până la finalul sezonului", se menţionează pe site-ul citat.

Iosif a declarat că îşi doreşte unitate pentru a încerca realizarea obiectivului clubului. "Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aş dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în faţa acestei situaţii grele şi avem nevoie de voi toţi alături de noi. Hai Rapid", a spus tehnicianul.

Staff-ul tehnic al lui Mihai Iosif va fi definitivat în cursul zilei de marţi.

Mihai Iosif a fost antrenor principal interimar la Rapid de la 27 octombrie 2020, când clubul s-a despărţit de Adrian Iencsi, şi până la numirea lui Nicolae Grigore din 1 decembrie 2020. După 1 decembrie şi până în prezent el a fost secundul lui Nicolae Grigore.

Tehnicianul Nicolae Grigore a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor principal al formaţiei FC Rapid, în urma înfrângerii suferite în partida din deplasare cu Unirea Slobozia (1-2), din etapa a 19-a a Ligii a II-a.

În urma acestei înfrângeri, formaţia giuleşteană a coborât pe locul 11 în clasamentul Ligii a II-a, având 27 de puncte, cu 2 puncte mai puţin decât Universitatea Cluj, cea care se află pe poziţia a 6-a, ultima care oferă calificarea în play-off-ul de promovare în Liga I. În ultimele două partide ale sezonului regulat, FC Rapid va întâlni Dunărea Călăraşi, pe teren propriu, şi Metaloglobus, în deplasare.

sursa www.agerpres.ro