Liga a 2-a | Dunărea, pe 3 și în topul celor mai valoroase echipe

Liga a 2-a | Dunărea, pe 3 și în topul celor mai valoroase echipe

Rapidul conduce nu doar în clasamentul play-off-ului ligii a 2-a ci și în topul celor mai valoroase echipe din TOP 6.

Potrivit site-ului de specialitate www.transfermarkt.com, lotul formației giuleștene valorează în acest moment 4,07 milioane euro.

Pe poziția secundă figurează FC U Craiova, echipa din Bănie fiind evaluată la 3,95 milioane euro.

Pe ultima treaptă a podiumului este plasată la fel ca în clasamentul sportiv, realizat pe puncte, Dunărea Călărași, lotul echipei de la malul Borcei însumând 3,60 milioane euro.

Argeșenii de la CS Mioveni ocupă locul 4, în „topul financiar”, valoarea lor de piață fiind estimată la 3,03 milioane euro.

ASU Poli, echipa care a prins in extremis play-off-ul dar tânjește la un loc în L1, are o cotă de 3,29 milioane euro. Topul se încheie cu FK Csikszereda, ciucanii fiind evaluați la doar 2,55 milioane euro.

În tabăra Dunării, cei mai valoroși, în acest moment sunt fundașii, Bogdan Șandru, Kamil Wiktorski, Radu Crișan, mijlocașul de bandă, George Tudoran și atacantul, Valentin Alexandru, fiecare valorând câte 200 de mii de euro.

Alți 5 jucători, portarul, Stefan Krell, apărătorii, Robert Sălceanu, Ionuț Sîrbu și mijlocașii, Sandro Djuric și Alexandru Ciucur, fiind evaluați, fiecare, la 175 de mii de euro.

Bizar sau ba, doi dintre cei mai buni jucători ai momentului, Bodo Kanda și Răzvan Began valorează fiecare câte 50 de mii de euro.