Liga a 2-a / Bodo Kanda (Farul): Pentru mine, este un meci ca oricare altul!

Liga a 2-a / Bodo Kanda (Farul): Pentru mine, este un meci ca oricare altul!

Bodo Kanda a prefaţat vineri partida pe care noua sa echipă Farul o va susţine sâmbătă acasă cu fosta sa formaţie, Dunărea Călăraşi în cadrul etapei a 2-a susţinând potrivit site-ului oficial al clubului, www.fcfarulconstanta.ro, că “Pentru mine, este un meci ca oricare altul, nu mă gândesc la ce a fost. Într-adevăr, voi juca împotriva echipei unde am avut cele mai multe realizări, dar voi da sută la sută pentru Farul. Orice meci îl jucăm la victorie.”

Kanda speră să repete evoluţia bună din jocul cu Rapid din Regie mizând şi pe suportul publicului. “Am făcut un joc foarte bun în prima etapă, mai ales că sunt mulți jucători noi la echipă și rezultatul bun, chiar dacă meritam victoria. Ne dorim să avem cât mai mulți spectatori, au fost în număr mare și la meciul cu Rapid și ne-au ajutat. Obiectivul este să dau cât mai multe goluri și pase decisive și terminăm cât se poate de sus în clasament. Va fi cel mai echilibrat campionat al ligii secunde din ultimii ani , au fost surprize încă din start și se va juca totul până în ultima etapă. Ne putem bate pentru locurile fruntașe, am demonstrat asta la meciul cu Rapid”.

În vârstă de 26 de ani împliniţi pe 17 aprilie, Bodo Kanda a jucat preţ de 6 sezoane şi jumătate la Călăraşi bifând 97 de jocuri (26 de goluri înscrise) din care 13 în liga 1. A mai jucat la UTA în partea a doua a sezonului precedent în 13 partide marcând şi 3 goluri.

 

sursa foto www.fcfarulconstanta.ro