Liga 2 | C. Petruescu: Știam că cei de la Călărași sunt o echipă periculoasă pe tranziție pozitivă și sunt periculoși la fazele fixe

Liga 2 | C. Petruescu: Știam că cei de la Călărași sunt o echipă periculoasă pe tranziție pozitivă și sunt periculoși la fazele fixe

Și a 4-a confruntare consecutivă directă dintre Ripensia și Dunărea s-a încheiat la egalitate. Sâmbătă, pe Electrica, în prologul noului sezon regular al L2, cele două echipe s-au străduit să ofere un spectacol fotbalistic, disputat pe o căldură insuportabilă, încheiat cu 6 goluri, câte 3 de fiecare combatantă.

Antrenorul gazdelor, Cosmin Petruescu, 51 de ani, a declarat la finalul jocului că elevii săi au făcut “niște greșeli mai mult decât copilărești”, admițând totuși că “cei de la Călărași sunt o echipă periculoasă pe tranziție pozițivă”.

”A fost un meci frumos, spectaculos, cu un ritm destul de bun dacă ne raportăm la condițiile de joc. Îmi pare foarte rău, pentru că am făcut niște greșeli mai mult decât copilărești la golurile pe care le-am primit. Dar asta e! Fac parte din joc, important e să strângem rândurile, mergem mai departe. Păcat de faptul că am înscris de trei ori și nu am reușit să ne adjudecăm toate cele trei puncte. Dacă facem analiza golurilor pe care le-am primit, vom vedea că nu doar defensiva a greșit. Au fost și greșeli personale, au fost și greșeli colective, greșeli de plasament, greșeli de poziționare, care, în mod normal, pe niște condiții normale de joc, pe luciditate corespunzătoare, cred eu că nu le făceam. La pauză, deși conduceam cu 2-1, am dorit să nu facem pasul înapoi. Știam că cei de la Călărași sunt o echipă periculoasă pe tranziție pozitivă și sunt periculoși la fazele fixe. Acesta a fost și raționamentul schimbărilor pe care le-am făcut: schimbări ofensive, schimbări post pe post. Dar sunt jucători de la care poate aveam pretenții mai mari, dacă ne raportăm puțin la experiența lor. Dar eu cred că calitate a jocului și deciziile pe care le-au luat au fost influențate de căldura excesivă”, a declarat, potrivit www.liga2.prosport.ro, antrenorul Ripensiei, Cosmin Petruescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.