Dunărea | Vali Alexandru va juca pentru „U” Cluj

Dunărea  | Vali Alexandru va juca pentru „U” Cluj

Valentin Alexandru „se mută” în Ardeal. Atacantul Dunării (29 de ani) a ajuns la o înţelegere cu echipa de liga a 2-a, Universitatea Cluj care va fi parafată în zilele următoare, notează www.liga2.ro.

Revenit pentru a doua oară la Călăraşi în august 2020, Vali Alexandru a bifat în sezonul abia încheiat 15 jocuri sub tricoul Dunării, marcând şi 5 goluri.

La Cluj, sub comanda noului antrenor, Erik Lincar au mai ajuns Cristi Balgiu (SCM Gloria Buzău), Albert Voinea (UTA Arad) şi Costinel Gugu (FC U Craiova).

Vali Alexandru (evaluat la 200 de mii de euro de site-urile de specialitate) este al doilea jucător, după portarul Răzvan Began (a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe!), care se desparte de Dunărea, club la care a mai evoluat în perioadele: 01.08.2015 – 26.06.2016 (s-a transferat atunci în L1 la Pandurii Tg. Jiu), 10.07.2017-17.01.2019 (a evoluat ulterior la Chindia Târgovişte).

Surse apropiate clubului susţin că şi Cristi Puşcaş figurează pe lista „plecaţilor”, destinaţia sa fiind Unirea Slobozia, acolo unde mai sunt doriţi Kamil Wiktorski şi Saifeddine Alami.