Dunărea | Umilința se mută în play-out!

Dunărea | Umilința se mută în play-out!

Deși mai avea puține șanse, ce-i drept!, de a prinde play-off-ul, Dunărea a ales să le irosească sâmbătă și p-alea, după ce a fost învinsă acasă de Gloria Băneasa cu 2-1!

Deși au început bine partida, marcând încă din minutul 13 în urma unui penalty, elevii lui Gică Mihali, agățat undeva de gard din cauza interdicției de a sta pe bancă, primită după meciul din decembrie cu Agricola Borcea, s-au văzut egalați în minutul 73 și chiar conduși după alte 3 minute. Oaspeții au câștigat pentru că și-au dorit enorm cele 3 puncte care i-ar putea ajuta prin prisma rezultatelor din ultima rundă, să prindă chiar play-off-ul. Și în cazul lor șansele sunt mici dar atâta vreme cât există, ei luptă până la ultimul fluier al sezonului regulat! Noi? Ne rupem în figuri după victoria de la Gheorghe Doja, de parcă “aia” ne-ar fi dus în play-off!

Gloria Băneasa, locul 6 la ora meciului, să știți că nu-i nume de speriat în lumea ligii a 3-a. Campioana Constanței a promovat în vara anului trecut fără niciun stres după ce adversara sa, campioana Tulcei, nu s-a mai prezentat la turnir. Adică la barajul de promovare!

Pentru acest an, rețineți că echipa antrenată de Virgil Nițoi, și el pe margine după ce s-a înjurat la Călărași cu Mihali când o antrena pe Borcea, are un buget de doar 182.343 de lei. Frustrant, nu-i așa? Din această sumă, 85 de mii de lei vor fi virați de primărie, diferența de 97.343 lei însemnând venituri din sponsorizări.

La noi, e mai simplu dar și și mult, mult mai costisitor. Consiliul Județean a pregătit pentru acest an nu mai puțin de 3,6 milioane lei (adică de vreo 20 de ori bugetul Gloriei!) din care o parte consistentă va acoperi, prin planul de reorganizare, managementul defectuos de odinioară. Noi ne “lăudăm”, în schimb, cu cei 200 de copii care umplu grupele juniori, dar deocamdată, “speranțele” sunt trimise forțat în tribune de unde “se delectează” cu indolența lui Nica sau chiflelele lui R. Ivan, două dintre “vârfurile” echipei, (la bani mă refer!) despre care se spune că ei ar fi adevărații secunzi ai lui Mihali. El, antrenorul adus în vara anului trecut, pe câteva mii de euro lunar, dar a cărui amprentă asupra echipei și a jocului ei rămâne în continuare o himeră. Și câte așteptări am avut din partea unuia din „generația de aur” care a impresionat ca jucător la Sibiu, Dinamo ori Guingamp! Eram convins că prin experiența sa ar fi putut scrie istorie în “deșertul” de la Călărași. Din păcate, cu el pe bancă, în cele peste 30 de meciuri (incluzând aici și partidele amicale!), Dunărea a fost umilită și acasă și în deplasare. De echipe și fotbaliști, fără bugete de milioane. Cu unele / unii ne întâlnim și în play-out!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.