Dunărea | Partida de la Voluntari, ultima pentru Pustai

Dunărea | Partida de la Voluntari, ultima pentru Pustai

Antrenorul Dunării, Cristian Pustai a anunţat că pleacă de la Călăraşi după partida pe care echipa pe care o antrenează din vara anului 2019 o va susţine joi la Voluntari.

”Nu mai rămân. Am contract până în 30 iunie, după baraj o să merg acasă și să văd. Dacă m-am decis să nu stau în birou, prin conducere pe la Gaz Metan și să iau drumul gazonului aștept și să văd unde o să-mi găsesc un contract. Liga 2 sau Liga 1, dar Liga 2 doar la echipe care își doresc promovarea. Și aici am sperat, eu zic că am făcut foarte mult, având în vedere celelalte lucruri”, a spus Pustai, la LookSport, citat de www.liga2.prosport.ro.

Tehnicianul galben –albaştrilor a prefaţat şi partida retur din cadrul barajului de promovare în L1 cu FC Voluntari, programată joi, 3 iunie, de la ora 20.30 de minute susţinând că „e greu să motivezi jucători nemulțumiți”. ”Minuni în fotbal s-au mai întâlnit, dar am zis și înainte de meci că avem șanse puține și în general echipa de Liga 2, dar la noi este o situație mai specială și de aceea am zis că avem șanse mici, iar acum este clar că s-au diminuat. Atâta timp cât mai avem o mică șansă o să sperăm. Dar trebuie să fim realiști. Era foarte greu să rezistăm în repriza a doua. E foarte greu când condițiile nu sunt bune și financiare și sportive. E greu să motivezi jucători nemulțumiți, dar e vorba de cum te pregătești toată săptămâna, chiar dacă vrei s-ar putea să nu poți”, a mai spus Pustai.