Dunărea / Fl. Brişan: Important e că am intrat în posesia celor 3 puncte dar ăsta e doar un prim pas

Dunărea / Fl. Brişan: Important e că am intrat în posesia celor 3 puncte dar ăsta e doar un prim pas

În lupta pentru supravieţuire, Dunărea a obţinut miercuri seară o victorie importantă în faţa Chiajnei, scor 2-0 cu Concordia, potenţându-şi şansele de a continua în liga 1 şi în sezonul viitor. Preşedintele Florin Brişan a salutat victoria “galben –albaştrilor” subliniind că ea trebuie dublată de un nou succes, duminică, acasă cu Gaz Metan Mediaş.

Florine, cum ai trăit meciul cu Concordia?

La intensitate maximă. N-aş vrea vrea să-mi iau tensiunea că mă sperii.Mi s-a părut un meci foarte echilibrat, foarte disputat şi mă bucur pentru cele 3 puncte.

Meritate, nu?

Da, eu zic că-s meritate. Am avut şi alte ocazii din care am fi putut înscrie. Important e că am intrat în posesia celor 3 puncte dar ăsta e doar un prim pas. Următorul ar fi să batem şi Gazul, duminică, şi atunci am putea merge mai liniştiţi la Sibiu.

Apropos, cum vezi meciul cu Mediaşul? Va fi mai complicat faţă de cel cu Concordia?

Sper că Dan va reuşi să-i menţină pe băieţi motivaţi şi concentraţi pentru că şi ei sunt conştienţi că duminică e foarte important să obţinem alte 3 puncte.

Ce-ţi spune feelingul, ne salvăm?

Eu zic că da. Sper să avem şi aportul publicului chiar dacă în ultima perioadă i-am simţit pe suporterii noştri că nu mai sunt aşa de aprpoiaţi de băieţi

Rezultate aduc oamenii la stadion...

Rezultatele şi jocul. Astăzi, cel puţin în ultima parte, s-a văzut determinare şi ambiţie şi din acest motiv meritam victoria.

Mulţumesc.