Dunărea / Dan Alexa: Le-am spus să joace fără teamă!

Dunărea / Dan Alexa: Le-am spus să joace fără teamă!

În partida de acasă cu Concordia Chiajna, desfăşurată miercuri seară pe arena Ion Comşa, Dunărea a avut două reprize diametral opuse. Dacă în prima, „galben – albaştrii” au fost extrem de prudenţi creându-şi foarte puţine ocazii la poarta lui Rîmniceanu, lucrurile s-au schimbat în partea a doua. Ce le-a spus Dan Alexa la pauză? „Le-am spus să nu mai joace cu teamă. Le-am spus că există viaţă şi după retrogradare. Repet, miza meciului şi-a pus amprenta. Să ştiţi că e mult mai greu să joci la retrogradare, mai ales în ultima sută de metri unde orice greşeală poate să fie decisivă. La pauză a intrat şi Bourceanu (n.r. l-a înlocuit pe Valentin Munteanu) care a făcut un meci bun. Şi Luchin care a fost decisiv.” a declarat Alexa care a mai adăugat „Victoria a fost meritată iar în momentul de faţă ne dă posibilitatea să ne jucăm şansele până la capăt”.

Dunărea s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Luchin (76) şi N. Ammari (90+4), creându-şi alte 2-3 mari ocazii irosite din păcate cu prea mare uşurinţă.

Dunărea continuă lupta pentru supravieţuire, următoarea provocare fiind programată duminică tot la Călăraşi. De la ora 18.00, echipa noastră va juca cu Gaz Metan Mediaş, echipă care speră să termine play – out-ul pe primul loc.