Dunărea Călăraşi | A fost desemnat administratorul special

Dunărea Călăraşi | A fost desemnat administratorul special

Convocaţi joi în şedinţă ordinară, consilierii judeţeni au decis prin vot desemnarea lui Aurel Ionel Stan ca administrator special al Asociaţiei Fotbal Club Dunărea 2005 Călăraşi, în contextul procedurii generale a insolvenţei.

Stan, fost primar al localităţii Cuza Vodă în perioada 2008-2016, va îndeplini atribuțiile prevăzute de art. 56 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, cu modificările și completările ulterioare după cum urmează: participă, în calitate de reprezentant al debitorului, la judecarea acţiunilor în justiţie izvorâre din parcurgerea acestei proceduri; formulează contestaţii în cadrul procedurii reglementate de prezenta lege; propune un plan de reorganizare; administrează activitatea debitorului, sub supravegherea administratorului judiciar, după confirmarea planului, doar în situaţia în care nu i s-a ridicat debitorului dreptul de administrare; după intrarea în faliment, participă la inventar, semnând actul, primeşte raportul final şi situaţia financiară de închidere şi participă la şedinţa convocată pentru soluţionarea obiecţiunilor şi aprobarea raportului; primeşte notificarea închiderii procedurii.

În prealabil, Aurel Stan primise şi acceptul reprezentanţilor membrilor asociaţi ai AFC Dunărea 2005 Călăraşi, convocaţi pe 20 august.

Conform Încheierii pronunțate de Tribunalul Călărași în dosar nr. 935/116/2021, instanța de judecată a admis cererea formulată de debitoarea AFC Dunărea 2005 Călăraşi pentru deschiderea procedurii generale a insolvenţei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.