Dunărea a mai bifat două transferuri!

Dunărea a mai bifat două transferuri!

Înaintea plecării în Bulgaria, acolo unde va efectua un stagiu de pregătire de circa două săptămâni la Bansko, oficialii Dunării au mai perfectat două transferuri. Este vorba de tinerii, Ekrem Levent Oltay şi Alexandru Andrei Zete.

Ekrem Oltay (foto jos), născut pe 3 aprilie 2000, este fundaş dreapta şi a evoluat în echipa de juniori Dinamo Bucureşti U19 care l-a împrumutat la Călăraşi pentru un sezon.

ekremoltay

În vârstă de 19 ani pe care i-a împlinit pe 29 ianuarie, Andrei Alexandru Zete (foto sus de tot) este mijlocaş lateral şi a evoluat ultima oară la CS U Craiova. Va îmbrăca tricoul Dunării pentru urmării 3 ani.

Sub conducerea lui Cristian Pustai, Dunărea i-a mai transferat pe Alessandro Caparco (portar – Concordia Chiajna), Alin Mutu (fundaş – Aerostar Bacău), Cristian Raiciu (mijlocaş – Pandurii) şi Tha’er Bawab (atacant – Concordia Chiajna).

Împrumutat la Luceafărul Oradea în urmă cu un an, mijlocaşul Gabriel Preoteasa (23 de ani va împlini pe 22 iulie) a revenit la Călăraşi, alăturându-se lotului condus de Cristian Pustai. Şi Ionuţ Ţenea, împrumutat în cursul sezonului precedent s-a întors la Călăraşi, fiind şi el inclus în lotul care se va antrena în perioada următoare în Bulgaria.