Baraj L1 | Sebastian Colţescu va arbitra duelul Dunărea – FC Voluntari

Baraj L1 | Sebastian Colţescu va arbitra duelul Dunărea – FC Voluntari

CCA a decis ca partida dintre Dunărea Călăraşi şi FC Voluntari, din cadrul manşei tur a barajului de promovare în liga 1, programată sâmbătă, 29 mai, să fie arbitrat la centru de Sebastian Colţescu, din Craiova. În vârstă de 44 de ani pe care i-a împlinit pe 6 mai, Colţescu a debutat în liga 1 pe 7 august 2004, doi ani mai târziu devenind arbitru FIFA. Cei doi asistenţi sunt Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Daniel itruţi (Craiova). Rezervă este Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe). Observatori au fost desemnaţi Corneliu Fecioru (Bucureşti) şi Victor Radu (Bucureşti).

Partida va începe la ora 18.00 şi se va desfăşura pe arena Ion Comşa. Returul e programat joi, 3 iunie, de la ora 20.30 de minute.

Tot sâmbătă, dar de la ora 15.30 se joacă meciul CS Mioveni – Hermannstadt, condus la centru de arădeanul, Ovidiu Haţegan. El va fi ajutat la cele două margini de Octavian Şovre (Satu Mare) şi Sebastian Gheorghe (Suceava). Observatori au fost delegaţi Alexandru Deaconu (Bucureşti) şi Octavian Goga (Braşov).