Amical: Spicul Vâlcelele - Dunărea Călăraşi, sâmbătă, 4 februarie, ora 11.00

Amical: Spicul Vâlcelele - Dunărea Călăraşi, sâmbătă, 4 februarie, ora 11.00

Spicul Vâlcelele şi Dunărea Călăraşi se vor afla sâmbătă, 4 februarie faţă în faţă într-un meci de verficare programat pe terenul sintetic din incinta Prefab Arena. Partida va începe la ora 11.00.

Spicul Vâlcelele, ocupanta primului loc în topul Seriei A al ligii a 4-a, e la al doilea joc de verificare din această pauză competiţională. Pe 15 ianuarie, echipa antrenată de Marius Păun a dispus cu 4-1 de Partizan Crivăţ, meciul desfăşurându-se tot pe un teren sintetic la Popeşti Leordeni.

Dunărea Călăraşi s-a reunit la începutul acestei săptămâni tot sub comanda lui Gheorge Mihali care caută se pare un secund. În acest moment singurul său colaborator este Gabi Popa, antrenor care se ocupă de pregătirea portarilor.

În altă ordine de idei, începând din acest an, jucătorii aflaţi sub contract cu Dunărea vor fi cazaţi în fostele birouri ale clubului, inclusiv sala de conferinţe, spaţiile fiind reamenajate. În prima parte a sezonului, "galben-albaştrii" au fost cantonaţi la House Prefab, imobilul aparţinând omului de afaceri Petre Miluţ.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.