Amical | Dunărea, victorie și egal!

Amical | Dunărea, victorie și egal!

Pe terenul sintetic din incinta Complexului Prefab Arena din Modelu, Dunărea a disputat astăzi două partide verificare, pe durata a câte 60 de minute fiecare.

Primul adversar a fost Recolta Gh. Doja, echipa antrenată de Marius Milea, ocupând locul 8 în topul Seriei a 3-a a L3. “Galben – albaștrii” s-au impus cu 1-0 prin golul marcat de Sorin Sava.

Duelul cu Progresul Fundulea, formație ce activează în campionatul județean, s-a încheiat nedecis, 0-0.

Antrenorul Cristi Pustai a utilizat două echipe, neputând evolua deloc însă V. Alexandru, S. Alami, I. Țenea și M. Calu, accidentați.

În testul cu Progresul a jucat și Radu Crișan (ultima oară la Rapid: 12 jocuri / 2 goluri) care ar putea îmbrăca din nou tricoul Dunării (ed. 2019-2020: 17 jocuri / 1 gol) dacă Astra Giurgiu, clubul de care aparține, va accepta să-l împrumute la Călărași.

Vinerea viitoare, Dunărea va disputa un amical de lux la Călărași cu FC Rapid București, cele două viitoare adversare urmând a se întâlni și în campionat, mai exact în jurul datei de 20 martie, în cadrul etapei a 20-a a sezonului regulat al L2.

Ultima “verificare” e programată pe 13 februarie, Dunărea întâlnind la Călărași formația ialomițeană, Unirea Slobozia.

Dunărea Călărași – Recolta Gh. Doja 1-0

A marcat: S. Sava

Dunărea: R. Began – I. Sîrbu, B. Șandru, K. Wiktorski, R. Sălceanu – M. Tudoran, Cr. Pușcaș, S. Djuric, Al. Ciucur – B. Kanda, S. Sava.

Dunărea Călărași – Progresul Fundulea 0-0

Dunărea: S. Krell – A. Rus, R. Crișan, A. Lopez, T. Caragea – Luca Tache, Ch. Acolatse, A. Cârstocea, M. Fotescu – Cr. Bud, C. Petre.

Dunărea Călărași / Jocuri amicale

21.01. Dunărea – ACS Kids Tâmpa (L3) 6-0

22.01. Dunărea – Petrolul Ploiești (L2) 1-2

30.01. Dunărea – Recolta Gh. Doja (L3) 1-0

30.01. Dunărea – Progresul Fundulea (L4) 0-0

Urmează

05.02. Dunărea – FC Rapid (L2)

13.02. Dunărea – Unirea Slobozia (L2)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.