Semimaraton ASCălărași / Aleargă pentru copiii vulnerabili, sâmbătă, 15 octombrie, la Călărași

Semimaraton ASCălărași / Aleargă pentru copiii vulnerabili, sâmbătă, 15 octombrie, la Călărași

ALERGAREA DE SÂMBĂTĂ CĂLĂRAȘI, susținută de Fundația CID, Club Sportiv YZO-GY, Primăria Municipiului Călărași, Consiliul Județean Călărași, Direcția Județeană de Tineret și Sport Călărași și C.S. Locomotiva București organizează, în premieră, la Călărași, sâmbătă,15 octombrie 2022, evenimentul ,,Semimaraton ASCălărași Aleargă”, rezervat atât alergătorilor mari cât și mici.

La start vor fi aproximativ 120 de copii și 200 de adulti care vor alerga în probele de 400/800m, 3km, 5km, 10km și 21km.

Vor fi premiați adulții și copiii de la fiecare categorie de vârstă precum și adultii de la OPEN.

,,Semimaraton ASCălărași Aleargă / Aleargă pentru copiii vulnerabili” este la prima ediție, obiectivul organizatorilor fiind inițierea în fiecare an a concursului.

semimaraton

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.