M. Dulce: I-am asigurat pe micii pugiliști care bat la porțile afirmării de toată susținerea noastră

M. Dulce: I-am asigurat pe micii pugiliști care bat la porțile afirmării de toată susținerea noastră

Lotul național de box juniori al României se află în cantonament la Călărași care a început pe 6 februarie și se va încheia pe 20 februarie, pentru a pregăti marile competiții din acest an, una dintre ele fiind Campionatul European ce se va desfășura în luna iulie la Ploiești. Din staff-ul tehnic fac parte și frații Valentin și Georgian Anghel, cei care conduc de ani buni destinele pugilismului călărășean în cadrul Clubului Sportiv Municipal.

Sâmbătă, primarul Marius Dulce i-a vizitat pe tinerii pugliștii care se antrenează de zor, susținând într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook că Municipalitatea va sprijini organizarea unei competiții de anvergură, la Călărași, în cazul în care Federația Română de Box, condusă de Vasile Cîtea, va lua în calcul această posibilitate.

“Lotul național de box juniori al României se antrenează la Călărași!

La invitația președintelui Federației Române de Box, domnul Vasile Cîtea, i-am vizitat pe componenții lotului național de box juniori al țării noastre, aflat într-un stagiu de pregătire la Călărași. Din stafful tehnic coordonat de Radu Zarif fac parte și frații, Valentin Anghel Georgian Anghel, antrenori, de numele cărora se leagă performanțele obținute în ultimii ani, în plan intern și internațional, de tinerii pugiliști călărășeni.

La această întâlnire, la care a fost prezent și directorul CSM Călărași, domnul Dumitru Chirilă, s-a discutat și despre posibilitatea organizării, într-un parteneriat cu federația, a unei competiții majore de box, la nivel juvenil, în municipiul nostru.

I-am asigurat pe micii pugiliști care bat la porțile afirmării de toată susținerea noastră și le-am promis că vom face tot ce ne stă în putință să găzduim aici, la Călărași, un loc ușor de reperat pe harta pugilistică a țării și nu numai și grație fostului arbitru internațional, regretatul Ioan Damian, un astfel de turneu de anvergură, mai ales că avem și antrenori apreciați care descoperă azi talente ce pot deveni mâine certitudini.”, se arată în mesajul postat pe Facebook de primarul Marius Dulce.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.