Liga 2 | Ieșenii au un singur obiectiv: Victoria!

Liga 2 | Ieșenii au un singur obiectiv: Victoria!

Ultimul meci al rundei a 8-a se va desfășura marți, de la ora 17.00 la Călărași între Dunărea și Politehnica Iași. Deși se confruntă cu probleme de efectiv, nu mai puțin de 7 jucători fiind indisponibili, antrenorul Costel Enache are un singur obiectiv și anume victoria. El a mai adăugat, potrivit site-ului clubului, că “mai important decât saltul în clasament este o evoluție bună a echipei, să se vadă o creștere de la joc la joc, toate acestea conducând la obținerea rezultatelor pozitive și ocuparea pozițiilor din de în ce mai bune în ierarhie.”

Politehnica Iași ocupă în acest moment locul 11 cu 9 puncte. De partea cealălată, Dunărea e pe 18 cu doar 3 puncte. Partida care va fi și televizată va fi arbitrată de gălățeanul, Eduard Ioniță (31 de ani).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.