Dunărea se va reuni la începutul săptămânii viitoare. Primul amical, pe 29 ianuarie!

Dunărea se va reuni la începutul săptămânii viitoare. Primul amical, pe 29 ianuarie!

Nu 17 ci 24 ianuarie este data la care se vor reuni fotbaliştii Dunării pentru startul pregătirilor privind partea a doua a sezonului 2021-2022. "Principalul", Marius Păun, mizează pe cel puţin 20 de jucători, lotul urmând a fi „primenit” cu juniori de la grupele A şi B ale clubului.

Până la ora primului joc oficial, programat în jurul datei de 26 februarie, Dunărea va disputa nu mai puţin de 4 jocuri de verificare, toate la Călăraşi, în compania unor adversari, cu precădere din liga 3.

Primul meci se va desfăşura pe 29 ianuarie în compania ilfovenilor de la SC Popeşti Leordeni, echipă care ocupă în acest moment locul 2 în topul Seriei 3 a Ligii a 3-a. O săptămână mai târziu, pe 5 februarie, „galben – albaştrii” îşi vor măsura forţele cu Dacia Unirea Brăila, locul 19 în clasamentul L2. Pe 12 februarie, vine la Călăraşi formaţia secundă a Farului din Constanţa, locul 4 în clasamentul Seriei 3 din L3. Ultima verificare e programată pe 19 februarie, Dunărea întâlnind tot o echipă de liga 3, Recolta Gh. Lazăr, locul 8 în topul Seriei a 3-a.

În partea a doua a acestui sezon, Dunărea nu se va putea baza pe Robert Sălceanu, împrumutat până la finele stagiunii la FC Buzău.

Calendar jocuri de verificare

29.01. Dunărea – SC Popeşti Leordeni (L3)

05.02. Dunărea – Dacia Unirea Brăila (L2)

12.02. Dunărea – Farul Constanţa 2 (L3)

19.02. Dunărea – Recolta Gheorghe Lazăr (L3)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.