Cupa Copilăriei la minifotbal, Vineri, 31 mai, la Călărași

Cupa Copilăriei la minifotbal, Vineri, 31 mai, la Călărași

Cele două terenuri sintetice de minifotbal din incinta Complexului Sportiv Dunărea din Călărași vor găzdui astăzi, de la ora 10.00, partidele din cadrul Cupei Copilăriei la minifotbal, competiție organizată de doi mari iubitori ai fotbalului, Cătălin Stroe și Daniel Ștefan, ci sprijinul primarului Marius Dulce și în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași.

Participă nu mai puțin de 8 echipe formate din elevi cu vârsta de până în 12 ani din cadrul unor unități de învățământ din municipiul nostru, respectiv comuna Modelu, împărțite în două grupe.

În Grupa A vor evolua: Liceul Danubius, Șc. Nr. 2 (Colegiul Economic Călărași), Șc. Modelu, Șc. Gimnazială Nr. 7 (Colegiul Carol I)

În Grupa B: Șc. Gimnazială Nicolae Titulescu, Liceul Teoretic Mihai Eminescu (LTME), Șc. Gimnazială Mircea Vodă, Șc. Gimnazială Tudor Vladimirescu

Fiecare partidă va avea o durată de 30 de minute (2 reprize a 15 minute, plus o pauză între ele de 5 minute). Câștigătoarele celor două grupe vor disputa Finala Mare iar echipele clasate pe locurile 2, Finala Mică.

La final, organizatorii vor premia excelența. Echipele clasate pe primele 3 locuri vor primi cupe, diplome, medalii și mingi de fotbal.

Meciuri | Cupa Copilăriei 2024

Ora 10.00

Lic. Danubius – Șc. Nr. 7

Șc. Nr. 2 – Șc. Modelu

10.45

Șc. Gimnazială Nicolae Titulescu – Șc. Gimnazială Tudor Vladimirescu

LTME – Șc. Gimnazială Mircea Vodă

Ora 11.30

Lic. Danubius – Șc. Modelu

Șc. Nr. 2 – Șc. Nr. 7

Ora 12.15

Șc. Gimnazială Nicolae Titulescu – Lic. Danubius

Șc. Modelu – Șc. Nr. 7

Ora 13.45

Șc. Gimnazială Nicolae Titulescu – LTME

Șc. Gimnazială Mircea Vodă – Șc. Gimnazială Tudor Vladimirescu

Finala Mică

Loc 2 Gr. A – Loc 2 Gr. B

Finala Mare

Loc 1 Gr. A – Loc 1 Gr. B

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.