Boxul a reușit și în acest an să aducă rezultate frumoase pentru sportul călărășean

Boxul a reușit și în acest an să aducă rezultate frumoase pentru sportul călărășean

Antrenorii Valentin și Georgian Anghel, nume cu care de ani buni se confundă boxul juvenil călărășean au făcut bilanțul activității lor în acest an și concluzia e una singură: Boxul a reușit și în acest an să aducă rezultate frumoase pentru sportul călărășean.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, sunt prezentate în mod succinct rezultate obținute de foarte tinerii pugiliști călărășeni în competițiile naționale și internaționale.

“Sectia de box încheie anul competițional cu următoarele rezultate:

Ionuț Pavel

- Loc I Campionat Naţional Juniori

- Loc I Cupa României Juniori

- Loc V Campionat European Juniori

- Loc I Turneu Internaţional Ungaria

- Component lot naţional juniori

Gabriel Leon Ivan

- Loc I Cupa României Cadeţi

- Loc I Turneu Internaţional Serbia

- Participant Campionat European Cadeţi

- Component Lot Naţional cadeţi

Alexandru Cosmin Stan

- Loc II Campionat Naţional Cadeţi

- Loc III Cupa României Cadeţi

Alberto Borlan

- Loc II Cupa României Juniori

Biadin Iuseim

- Loc III Cupa României Juniori

Edwyn Petrea

- Loc II Cupa României Cadeţi

Mario Mihai Vasile

- Loc III Cupa României Tineret

Nicolae Gogoloș

- Loc III Cupa României Tineret

Antrenorii sectiei de box a CSM Călărași au fost în colectivele tehnice ale loturilor nationale de cadeţi şi juniori, loturi naţionale care au obţinut rezultate la Campionatele Europene din acest an, iar în 2022 Valentin Anghel va face parte din colectivul tehnic al lotului naţional de tineret, iar Georgian Anghel din cel al lotului naţional de juniori, lucruri care vin ca o recunoaştere a unei munci bine făcute, cu pasiune şi profesionalism.

La final de 2021... Mulţumim pentru lecţii, încercări, dar şi pentru reuşitele din acest an. Boxul a reuşit şi în acest an să aducă rezultate frumoase pentru sportul călărăşean, poate că nu sunt cele mai importante rezultate ale sportului de pe malul Borcei, dar sunt rezultate în spatele cărora se ascunde foarte multă muncă, pasiune şi cu siguranţă, nebunie... o "nebunie" care ne ajută să depăşim momentele dificile şi ne face să mergem mai departe, chiar şi atunci când simţim că nu mai putem.

Am încercat să arătăm şi în acest an, că toate rezultatele obţinute în ultimii ani, nu sunt întâmplătoare şi boxul din Călăraşi, prin sportivii săi, şi-a câştigat dreptul de a fi un punct de bază pentru boxul din România, lucru demonstrat de rezultatele obţinute în ultimii ani.

Mulţumim sportivilor care au înţeles că performanţa vine cu durere şi sacrificiu, care au înţeles că pentru a reuşi e nevoie de muncă şi dăruire, sportivi cărora, pentru bucuria şi sentimentele trăite, când ei sunt pe prima treaptă a podiumului, trebuie să le fim recunoscători.

În 2022 vom munci pentru a aduce noi performanţe pentru Călărași şi ne dorim să fim cu totţi sănătoşi, să devenim mai puternici, să zâmbim mai mult, să aducem culoare şi bucurie în viaţa noastră şi a celor din jur, să fim mai iertători şi mai înţelepţi, să ne înconjurăm de oameni cu suflet bun şi să ne găsim fericirea în adevăratele valori ale vieţii. La Mulţi Ani!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook Academia de Box

box2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.