Adriana Ailincăi (CSM Călărași), bronz la Cupa Mondială III de canotaj

Adriana Ailincăi (CSM Călărași), bronz la Cupa Mondială III de canotaj

România a cucerit şase medalii, una de aur, două de argint şi trei de bronz, duminică, în finalele Cupei Mondiale III de canotaj de la Lucerna (Elveţia), competiție desfășurată în perioada 8-10 iulie.

România a participat la prima competiţie internaţională importantă după Jocurile Olimpice de la Tokyo de vara trecută cu 10 echipaje, compuse din 42 de sportivi. Ţara noastră s-a clasat pe locul 5 în clasamentul pe naţiuni, după Marea Britanie, Germania, Australia, Italia şi înaintea delegaţiilor din Noua Zeelandă, China, Croaţia sau Irlanda.

Printre medaliatele cu bronz se numără și Adriana Ailincăi, de la CSM Călărași, în proba de 8+1 feminin, alături de Gianina Beleagă, Ioana-Mădălina Moroşan, Elena Logofătu, Cristina Popescu, Roxana Anghel, Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu şi Victoria-Ştefania Petreanu. Sportivele române au încheiat cursa cu un timp de 06 min 08 sec 19/100, la o distanţă de doar 10/100 de locul 2, ocupat de Canada.

O altă canotoare de la CSM Călărași, Cristina Drugă s-a clasat cu echipajul de patru vâsle feminin din care au mai făcut parte Emanuela Ciotău, Ionela Cozmiuc şi Patricia Cireş, pe locul 5.

“Felicitări sportivilor și antrenorilor și suntem mândri pentru rezultatele obținute.”a scris pe Facebook directorul CSM Călărași, Dumitru Chirilă care a mai adăugat “La Varese ( ITALIA ), în perioada 23-31 iulie se vor desfășura Campionatele Mondiale de Tineret U23 și Campionatele Mondiale de Juniori U19, unde CSM Călărași va participa cu sportivii Cristina DRUGĂ și Iuliana TIMOC la tineret și cu sportivii Ana Maria MATRAN și Alin BUZDUGAN la juniori.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.