Handbal / Junioarele III de la CSS Călăraşi au ajuns în finală

junioare3În perioada 2-4 mai 2014 s-a desfăşurat la Roman turneul semifinal de junioare III (născute 1999 - 2000) – grupa 2, organizat de Federaţia Română de handbal. Micile junioare ale CSS Călăraşi au fost repartizate în grupa a doua alături de Corona Braşov, LPS Iaşi, CSS 2 Bucureşti, LPS Roman şi CSS Galaţi.
În ziua de 1 Mai când toată lumea încingea grătarele, fetele noastre parcurgeau un drum obositor de 6 ore, decise să ducă numele oraşului de pe malul Borcei în primele 8 echipe din ţară.
În prima zi a turneului, echipa din Călăraşi a obţinut o victorie împotriva celor de la CSS Galati şi a suferit o înfrângere de la Corona Braşov, iar a doua zi a obţinut încă şase puncte preţioase de la CSS 2 Bucureştii şi LPS Iaşi. Calificarea se juca practic în ultima zi a turneului în partida directă cu echipa gazdă care deja avea 2 înfrângeri, ultima lor şansă fiind o victorie împotriva noastră.
Cu o apărare de zile mari şi cu un portar care a spulberat multe şanse de înscriere a gazdelor, cu o mică galerie formată din 5 sustinători, micile handbaliste călărăşence reuşesc o victorie la 7 goluri şi practic calificarea la Turneul final ce se va desfăşura în perioada 11-15 iunie 2014, fiind repartizaţi în Grupa I alături de CSS Tulcea, CSS Caracal şi CS Mori Torok Rm. Vîlcea „Calificarea junioarelor III de la CSS Călăraşi la faza finală a Campionatului naţional de handbal 2013 – 2014 este o premieră în handbalul feminin călărăşean rezervat junioarelor. În septembrie 2013 s-au aliniat la startul campionatului aproximativ 60 de echipe, iar Călăraşiul se află acum şi la handbal feminin în primele echipe din ţară. Multumesc pe această cale celor care au fost şi sunt în continuare alături de noi: Primăriei Municipiului Călăraşi, Inspectoratului Şcolar al Judeţului Călăraşi , conducerii Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi , profesorilor de la unităţile de învăţământ unde sportivele studiază, părinţilor, suporterilor" a declarat antrenorul Costică Frîncu.

Prezentare foto, de la stânga spre dreapta:

Rândul de sus: pro. Frîncu Constantin , David Cristina, Leuştean Valentina,Manolache Elisa, Neagu Teodora, Nedelcu Claudia, Stan Roxana, Chetraru Andreea, Frîncu Petruţa ( suporter) , Leuştean Valentina, Spînu Ionel, Sbingheci Daniela ( suporter)
Rândul de jos: Sbingheci Adrian ( suporter), Stan Bianca, Barbu Corina, Florea Ana Maria, Stoica Graţiela, Sbingheci Adriana, Răduţ Ionela, Nicolae Raluca, Bancu Ionel . Din lot a lipsit Stan Gabriela - accidentată

Rezultate
CSS Galaţi – CSS Călăraşi 20-25
Corona Braşov – CSS Călăraşi 31-23
CSS Călăraşi – CSS 2 Bucureşti 27-21
LPS Iaşi – CSS Călăraşi 12-26
CSS Călăraşi – LPS Piatra Neamţ 26-19


Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.