Handbal / Clubul Sportiv Școlar a calificat 4 echipe de juniori în semifinalele naționale

css_calarasiDupă desfășurarea fazelor preliminarii ale Campionatelor Naționale de handbal pentru juniori, organizate de Federația Română de Handbal, din toamna anului trecut și până în luna aprilie a.c. Clubul Sportiv Școlar Călărași a reușit să califice la turneele semifinale nu mai puțin de patru echipe de juniori, iar cea de-a cincea, echipa de junioare 3, are și ea șanse de calificare, fiind pe poziția a II-a în serie, înaintea ultimului turneu preliminar ce se va desfășura săptămâna aceasta (19-21.04.2013), la Constanța.
"Călărașiul a fost dintotdeauna, din punctul meu de vedere, un centru important al handbalului românesc. Cel puțin la nivelul juniorilor Clubul Sportiv Școlar a reușit de mai bine de 45 de ani, chiar din 1967, de la înfințarea sa, să activeze permanent în Campionatele Naționale masculine și feminine de juniori. Zeci de talente de nivel național și chiar internațional, s-au ridicat în toți acești ani din rândul sportivilor pregătiți de tehnicienii noștri. Chiar și existența actualei echipe de seniori se datoreaza în mare măsură Clubului Sportiv Școlar, pentru că această echipă s-a format în 2005 pe scheletul echipei noastre de juniori, pregătită chiar de profesorul Frîncu Constantin, tehnicianul nostru. În acest moment avem cinci handbaliști care fac parte din loturile naționale de juniori, ce se pregătesc la Centrul de Excelență de la Sighișoara: Voinea Andrei, Chiperi Florin, Jecu Dan Alexandru - pregătiți de prof. Bota Ioan, Nicolae Virgil Daniel, Uruianu Ionuț - pregătiți de prof. Stănescu Mihai, iar de curând au participat la trialul pentru selecție la lot și trei fete: David Cristina, Dumitru Iuliana și Marin Mihaela - pregatite de prof. Frîncu Constantin. Talente avem, rezultate sunt, așteptăm și o susținere financiară adecvată din partea Ministerului Educației Naționale și a Inspectoratului Școlar Județean pentru că sporturile de echipă sunt ceva mai costisitoare, spre exemplu doar un turneu acasă ne-a costat peste 3.500 lei, doar arbitrajele, iar un turneu în deplasare poate ajunge și la 10.000 de lei. Doresc să mulțumesc autorităților locale, Consiliului Județean și Primăriei Călărași, pentru sprijinul financiar acordat în acest an și pentru posibilitatea de a juca meciurile noastre de handbal în noua Sală Polivalentă." ne-a declarat directorul Clubului Sportiv Școlar, prof. Marius Tătaru

CSSCalarasi_jun4Ultima competiție la care a participat secția de handbal a CSS Călărași a fost la Plopeni, în perioada 13- 14 aprilie 2013, la faza pe euroregiuni a Campionatului Național de handbal feminin , junioare IV (12-13 ani), pregătită de prof. Constantin Frîncu

La această competiţie s-au aliniat la start junioarele cluburilor CSS Călăraşi, HC Activ Ploieşti, CSM Ploieşti, CSS Slobozia, Şc.gen.nr.1 Topoloveni, CS Triumf Călăraşi, CS Aninoasa şi LPS Piteşti. După desfășurarea meciurilor echipa Clubului Sportiv Școlar Călăraşi, antrenată de prof. Frîncu Constantin s-a clasat pe locul III, ceea ce i-a permis calificarea la faza semifinală a Campionatului Naţional de handbal.

Din lot au făcut parte:

 1. Chetraru Andreea – Şc. Gen.Tudor Vladimirescu Călăraşi
 2. Radu Roxana - Şc. Gen.Tudor Vladimirescu Călăraşi
 3. Ulmeanu Alexandra - Şc. Gen.Tudor Vladimirescu Călăraşi
 4. Sbingheci Adriana - Şc. Gen.Tudor Vladimirescu Călăraşi-
 5. Stoica Biana – Colegiul Economic Călăraşi
 6. Judeanu Iulia – Liceul Mihai Eminescu Călăraşi
 7. Gavrilă Carmen - Liceul Mihai Eminescu Călăraşi
 8. Gavrilă Anca - Liceul Mihai Eminescu Călăraşi
 9. Manolache Elisa - Şc. Gen. Nicolae Titulescu Călăraşi
 10. Barbu Corina - Şc. Gen. Nicolae Titulescu Călăraşi
 11. Florea Ana Maria - Şc. Gen. Nicolae Titulescu Călăraşi
 12. Melente Alexandra - Şc. Gen. Nicolae Titulescu Călăraşi
 13. Badea Bianca – Şc. Gen. Mihai Viteazu Călăraşi
 14. Răduţ Ionela - Şc. Gen Grădiştea
Iată echipele de handbal ale Clubului Sportiv Școlar Călăraşi calificate la turneele semifinale:
Baieti
Juniori 1 (prof. Bota Ioan) - locul II în serie, calificat la Turneul II semifinal (Brașov - 25-28.04.2013)
Juniori 2 (prof. Stănescu Mihai) - locul I in serie, calificat la Turneul semifinal (17-19.15.2013)
Juniori 3 (prof. Stănescu Mihai) - locul I in serie, calificat la Turneul semifinal (Sfântu Gheorghe - 26-29.04.2013)
Fete
Junioare 4 (prof. Frîncu Constantin) - locul III, la etapa pe euroregiuni, calificat la Turneul semifinal

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.