Doi baseballişti călărăşeni au ajuns la Bruxelles

În cadrul proiectului "Performanţa te duce la Bruxelles", proiect condus de deputatul liberal, Eugen Nicolăescu, au fost trimişi într-o vizită la Bruxelles 10 liceeni cu performanţe deosebite în domeniile lor împreună cu profesorii care i-au ajutat să obţină rezultate notabile.

Dintre cei 10 elevi au făcut parte şi sportivii secţiei de baseball din cadrul CSS Călăraşii, Secăreanu Cristian şi Chiriţă Remus Marian împreuna cu profesorul Ion Bălan. Cei doi sportivi sunt elevi ai claselor cu profil sportiv ai Liceului Auto Călăraşi si fac baseball de performanţă în cadrul CSS Călăraşi  de 8 ani. Performanţele celor doi sportivi care i-au propulsat între cei 10 sunt următoarele:

-multipli campioni naţionali cu echjpa de baseball a CSS Călăraşi

-componenţi ai lotului naţional de baseball juniori I care va participa în acest an la Campionatul European din Franţa de la Toulouse.

În cele trei zile petrecute la Bruxelles s-a vizitat sediul Parlamentului European purtându-se dialoguri interesante cu europarlamentarii români Cristian Buşoi şi Ramona Mănescu. Din delegatia călărăşeană a facut parte si parlamentarul Colegiului 1, Eugen Nicolăescu. „Au fost nişte zile de vis cu cazare la hotel de 4 stele iar plimbarea cu avionul a fost savurată din plin. În aceste zile am simţit într-adevăr că performanţa poate fi răsplătită la nivelul ei.” a declarat antrenorul Ion Bălan.

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.