CSS Călăraşi / Un nou titlu de vicecampioni naţionali

Micii baseball-isti, juniorii III, ai Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi au reuşit să câştige o nouă medalie de argint şi titlul de vicecampioni naţionali de sală la baseball, juniori III în ultima competiţie oficială a federaţiei, desfăşurată în 05-06 Decembrie 2013. 

După primul turneu, desfășurat la începutul anului, echipa se afla pe locul 4, lăsând în urmă alte 3 echipe. De această dată echipa a reuşit câteva jocuri excepţionale, câştigând în defavoarea echipelor CS Biruinţa Gherăeşti cu scorul de 7 – 2, LPS-CSS Roman cu scorul de 10 – 6, CSS Botoşani cu scorul de 7 – 0, CS Palestra Bucureşti cu 15 – 2 şi în fața CS Atletico Alexandria cu scorul de 13 – 4, Juniorii noștri au pierdut un singur joc, cel cu echipa CSS Tg. Neamţ, ai căror jucători sunt mai mari ca vârstă, aceștia fiind în ultimul an de juniorat.

De menţionat că a fost ultima competiţie la această categorie pentru sportivii de 12 ani ca Ioniţă Gabriel, Mititescu Narcis, Bugan Cristian şi Croitoru Alin, ei trecând la categoria următoare de vârstă, juniori II, dar acest rezultat a fost posibil şi cu ajutorul lui Oprea Lucian de 11 ani şi a altor 9 copii cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani, ceea ce ne face să gândim că viitorul baseball-ului din Călăraşi este unul promițător, de reală perspectivă. Aceştia de pe urmă se numesc Olteanu Mihai, Ionescu Gabriel, Stanciu Cristian, Stancu Ionuţ, Ivan Răzvan, Iordache Marius, Druncea Andrei, Neculai Gabriel şi Constantin Valentin.

Nu trebuiesc uitaţi şi sportivi că Deaca Cristian, Greceanu Vlad, Zangurescu Madalin, Zainea Ionuţ care şi-au încurajat echipa de acasă.

Baseball-ul călărăşean a reuşit şi acest an să-şi facă datoria faţă de sportul din oraşul Călăraşi şi faţă de comunitatea locală şi speră că la anul vor începe lucrările la unicul şi inegalabilul teren de baseball din Călăraşi care în mod cert vă deveni nucleul baseballului din România şi unul din cele mai importante centre ale Europei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.