CSS Călăraşi / Rezultat de top mondial

ATLETISM Mihai Alexandra prof Marius TataruSâmbătă, 1 martie s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului Naţional indoor pentru juniorii II. Atleta Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi, Alexandra Mihai a cucerit medalia de argint şi titlul de vicecampioană naţională în proba de triplusalt, cu o performanţă de 12.50 m. Componentă a lotului naţional de juniori II, Alexandra urcă în clasamentul mondial indoor din acest sezon pe un excelent loc 9.

 


Marius Tătaru, antrenorul sportivei şi director al CSS Călăraşi a declarat pentru arenamedia.ro:


Ne bucurăm că am incheiat cu succes acest sezon de iarnă, dar greul abia acum începe, pentru că obiectivul nostru în 2014 este calificarea la Jocurile Olimpice ale Tineretului ce se vor desfăşura la Nanjing, China, în perioada 16-28 august 2014. Primul examen serios va fi in 6-8 iunie, când se va desfăşura la Baku, Azerbaijan, trialul european pentru calificare la JO, unde trebuie să ne clasăm în primele 6 locuri pentru a obţine biletul de participare. Am reuşit un progres constant în ultima lună de la 12.28 la 12.41 şi încheind cu acest 12.50 m, care ne situează în Top 10 mondial în competiţiile de sală ale juniorilor II. Ba mai mult, la ultimul concurs am avut o săritură depăşită cu puţin ce a măsurat 12.80 m, ceea ce înseamnă un loc 4 în ierarhia mondială.

Sper ca odată cu venirea primăverii să putem să ne antrenăm şi mai bine, pentru ca trebuie să recunosc faptul că în perioada de iarnă noi, la secţia atletism ne cam chinuim să facem pregătire, neavând o sală adecvată ... mai sărim pe nişte bureţi sau mai facem un pic de forţă printre blănurile de la expoziţia de la stadion.

Nu vreau să inchei înainte de a aminti aici şi de sprijinul pe care CSS Călăraşi la primit în 2013, şi pe care îl va primi şi în acest an, 2014 din partea administraţiei locale şi judeţene şi vreau să le mulţumesc pe această cale în numele celor 400 de copii, sportivi ai clubului nostru, care practică gratuit sportul în cadrul celor 8 secţii sub sloganul “educaţie şi performanţă”

AFIS top all-athletics 2014 MihaiAlexandra 12.50 indoor-v3 A2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.