CSS Călăraşi / Medalii la Campionatele Naţionale de atletism

MihaiAlexandra CNSalaSen 2015În plin sezon al competițiilor de sală, atleții de la Clubul Sportiv Școlar Călărași au obținut 3 medalii în finalele Campionatelor Naționale.
La începutul lunii martie a avut loc în sala de atletism, recent renovată, din Complexul Lia Manoliu - București, finala juniorilor 1, unde Mihai Alexandra, componentă a lotului național, a cucerit medalia de bronz în proba de triplusalt cu un rezultat de 12.47 m.
Și în cadrul Campionatului Național de juniori 3 din 7-8 martie, desfășurat de această dată la Bacău, sportivul Bucșă Samuel s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cucerind aurul în două probe pe care le-a dominat cu autoritate - triplusalt (13.31 m) si lungime (6.27 m).
Ultimele competiții de sală din acest an se adresează copiilor (născuți 2002-2007) ce vor avea de disputat două competiții, o etapă de zonă în 13-14 martie și finala pe țară în 4-5 aprilie.

MihaiAlexandra TataruMarius CNSJ1 2015  BucsaSamuel TataruMarius CNSJ3 2015

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.