CSS Călărași / Medalii de aur la Campionatul Balcanic de canotaj

AdamC-NedelcuCLa Campionatul Balcanic de canotaj pentru juniori desfăşurat la Vişegrad (Bosnia Herţegovina), în perioada 6-7 septembrie 2014, Clubul Sportiv Școlar Călărași a cucerit două medalii de aur.

Adam Constantin, sportiv selecționat și pregătit la Clubul Sportiv Școlar Călărași de profesorii Nedelcu Cornel și Moise Daniel, considerat de mulți specialiști din cadrul Federației Române de Canotaj drept cel mai valoros junior al României, confirmă acest statut și în cadrul recentelor Campionate Balcanice, cucerind două titluri de campion, în proba de simplu și cea de 4 vâsle. În acest echipaj l-a avut drept coechipier printre alții și pe un călărășean, Alexandru Chioseaua, legitimat la CSM Călărași. În proba de simplu, rezultatul este cu atât mai meritoriu pentru Adam Constantin, întrucât el l-a învins chiar pe campionul european en-titre.

„Clubul Sportiv Școlar Călărași, pepiniera marilor rezultate sportive de peste 45 de ani, menține an de an ridicată ștacheta performanțelor. Așa cum ne-a obișnuit, secția de canotaj a obținut și în 2014 rezultate de excepție prin Adam Constantin - un titlu de vicecampion european, un loc IV la Campionatul Mondial de juniori, două titluri de campion balcanic și multiplu campion național” ne-a declarat directorul CSS Călărași, prof. Marius Tătaru.

Adam Constantin este născut în anul 1996 în Ostrov, este elev la Grupul Școlar de Transporturi Auto Călărași și practică sportul de performanță de 4 ani, fiind selectionat la lotul național de juniori din anul 2013.

 La Campionatul Balcanic de canotaj România a obţinut 13 medalii de aur, 3 de argint şi 3 de bronz în cele 21 de finale disputate. Profesorul Cornel Nedelcu, antrenor la secţia de canotaj a Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi a fost unul dintre antrenorii care au însoţit delegaţia României la Campionatul Balcanic. Din delegaţie au mai făcut parte Dorin Alupei - antrenor federal, Sandu Pop - secretar general al FR Canotaj, dar şi preşedinta FR Canotaj, multipla campioană Elisabeta Lipă, aceasta fiind aleasă preşedinta Balkan Rowing Association pentru un mandat de 4 ani.

DSC06281

DSC06339

DSC06350

DSC06353

DSC06176

DSC06178

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.