CSS Călărași | Iustina Mihai, campioană națională!

CSS Călărași | Iustina Mihai, campioană națională!

Federația Română de Atletism a organizat la București, în perioada 2-3 iulie pe Stadionul Iolanda Balaș Soter, etapa finală a Campionatului Național de copii (născuți 2008-2009).

Rezultatele au fost foarte bune și chiar au adus delegației noastre o medalie de aur și un titlu de campioană națională prin sportiva Mihai Iustina, în probele combinate (tetratlon C1 - 60 m, lungime, aruncarea mingii de oină, 600 m) cu un avans considerabil față de următoarele clasate (2127 puncte).

Au mai concurat tot în probele combinate Josiman Noemi (loc X - 1168 puncte) și Vasile Cătălin , acesta clasându-se imediat în apropierea podiumului, pe un onorabil loc IV (1547 punte).

În proba de 800 m a concurat și sportiva Grigore Sabina, ea realizând un record personal în această probă (2:53.93).

Sportivii sunt pregătiți de dna. prof. Sturz Daniela în cadrul grupei de avansați a secției de atletism a CSS Călărași.

Sursa www.csscalarasi.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.