CSS Călăraşi / În elita canotajului

De loc din Ostrov, Adam Constantin, a fost selecţionat de profesorii Nedelcu Cornel şi Moise Daniel în urma trei ani, la secţia de canotaj a Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi. Datorită taliei sale impresionante (2.03 m) el a atras atenţia specialiştilor încă de la început. Cu multă muncă şi pasiune din partea sa şi a antrenorilor el s-a impus la nivel naţional, ajungând ca în anul 2013 să fie selecţionat în lotul de juniori al României, cucerind nu mai puţin de 5 medalii la competiţiile naţionale. În 2014 a debutat cu dreptul, câştigând detaşat în luna februarie Cupa României pe ergometru la juniori cu un rezultat de excepţie, având cel de-al treilea timp şi la nivelul seniorilor! Dealtfel în toate testele fizice efectuate de Federaţia Romană de Canotaj la nivelul lotului naţional de juniori Adam Constantin se afla pe locul I.
În anul 2014 îl aşteaptă un calendar încărcat de competiţii internaţionale, respectiv Jocurile Olimpice ale Tineretului, Campionatul European şi Campionatul Mondial de juniori. Până atunci mai sunt de parcurs câteva etape importante: Concursul de selecţie pentru C.E. şi C.M. şi Campionatul Naţional pe ergometru individual şi echipe la seniori şi juniori. Acesta din urmă se va desfăşura chiar la Călăraşi, în sala Polivalenta, în dată de 15 martie 2014. Adam Constantin va participa la acest concurs naţional alături de ceilalţi colegi ai săi de la Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi cu speranţa obţinerii unor rezultate deosebite.
  

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.