CSS Călăraşi / Handbalistele calificate la Turneul semifinal

La sfârşitul săptămânii trecute în Sala Sporturilor din Năvodari s-a desfăşurat turneul IV al Campionatului naţional de handbal al României rezervat junioarelor III.

 

Echipa Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi, antrenată de profesorul Constantin Frîncu, repartizată în seria D alături de CSS 1 Constanţa, CSS Medgidia, CSS Tulcea, LPS Brăila, a reuşit 4 victorii din tot atâtea meciuri, consolidându-şi locul 1 în serie, loc ce-i permite accesul spre semifinalele acestui campionat.
Matematic, micile handbaliste erau calificate în semifinalele acestui campionat înaintea turneului din Năvodari, echipa aflându-se pe locul 2, la egalitate de puncte cu CSS Tulcea.

În turneul de la Năvodari călărăşencele au întrecut la scor echipele din Brăila, Medgidia şi Constanţa, dorind să arate rivalelor din Tulcea că în meciul direct, considerat derbiul turneului, Călăraşiul va fi o nucă tare. 

Înaintea meciului profesorul Frîncu Constantin, secondat de Spînu Ionel, au ales ca metodă ca relaxare o plimbare pe malul mării încercând să diminueze enorma presiune ce persista asupra jucătoarelor noaste. Într-o sală ostilă, unde publicul spectator şi celelalte echipe erau alături de sportivele din Tulcea, şi un final incandescent, Călăraşiul ieşea victorios. Din minutul 18 fetele noastre au preluat conducerea jocului, dar în ultimile secunde de joc echipa din Călăraşi, cu un avantaj de un singur gol, comite o infracţiune la semicerc şi se dictează o aruncare de la 7m pentru adversare. Chetraru Andreea, portarul titular al echipei din Călăraşi, face o ultimă intervenţie apărând lovitura, contabilizând în acest meci 4 intervenţii reuşite la aruncările de la 7 metri.

Profesorul Frîncu C. : "Sunt mândru de aceste fete, de abnegaţia şi dăruinţa de care pot să de-a dovadă la vârsta de 14-15 ani, sunt mândru de lacrimile lor de victorie, uitând parcă de suferinţa efortului fizic depus în timpul antrenamentelor şi a meciurilor. Le mulţumesc pe această cale părinţilor, voluntarilor, profesorilor de la şcolile unde acestea studiază, d-lui Marius Tătaru directorul Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi, care au fost alături de echipa noastră."


REZULTATE:
CSS Călăraşi –LPS Brăila (19 —8) 41 - 24
CSS Călăraşi – CSS 1 Constanţa (18—11) 36 - 22
CSS Călăraşi - CSS Medgidia (20 —9) 38 - 21
CSS Călăraşi – CSS Tulcea (14 —11) 25 – 24

handbal-fete-j3

De la stânga spre dreapta:

Rândul de sus: prof .Constantin Frîncu, Leuştean Valentina,Leuştean Ionela , Manolache Elisa,Neagu Teodora, Chetraru Andreea,Stan Roxana,Nedelcu Claudia, David Cristina, Stoica Bianca, Spînu Ionel

       Rândul de jos: Florea Ana-Maria, Radu Roxana,Sbingheci Adriana, Stoica Graţiela , Barbu Corina

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.